Tips om hvordan du streamer videospill

T

I motsetning til før da du bare måtte spille videospillene hjemme hos deg for din fornøyelse, kan du nå streame videoer online og ikke bare komme i kontakt med andre spillelskere, men også tjene penger på det. For å hjelpe deg, her er tips om hvordan du gjør det:

Ha de nødvendige forsyningene

For å gjøre det mulig å streame videoene må du ha en rekke rekvisita på plass. Det første du må ha er en sterk internettforbindelse. Det er ingenting som slår av seere som lydfall og elendig bildefrekvens. Eksperter anbefaler at du sørger for at strømningsmaskinen din kjører direkte inn i ruteren. Det bør ikke kjøre over WiFi.

Den andre tingen du trenger er en mikrofon av høy kvalitet for å gi kommentarer til spillet. Mikrofonen hjelper deg også med å chatte med folk i samfunnet. Som tommelfingerregel, sørg for at mikrofonen er klar, og du kan høre hva andre medlemmer av samfunnet sier.

Det er ikke nødvendig å ha et webkamera, men for å bygge tillit og merkevare, er det bra at du viser ansiktet ditt. Folk som viser ansiktet har også blitt rapportert å motta bedre reaksjoner. Når du viser ansiktet ditt, ser ikke folk på spillet for å se ferdighetene dine-de ser det også for å få en følelse av personligheten din.

Det siste du trenger i rekvisita er strømmetjenesten. Det er mange strømmetjenester på markedet, men den dominerende spilleren er Twitch. Hvis du ikke liker det, kan du gå med Hitbox.

Sett systemet ditt

Når du har de nødvendige forsyningene, er du på vei til å streame favorittspillet ditt. Før du begynner å spille, må du konfigurere systemet. Du bør sjekke lyden og sørge for at den er riktig balansert. Du bør sørge for at seerne dine kan høre deg over lyden i spillet. Sørg for at lyden som seerne hører, ikke bare er din.

Du bør også angi spilloppløsning og klarhet. Sørg for at skjermen spiller tydelig på spillet du spiller. Sørg også for at du tar et godt skudd av deg selv uten å skjule noen av de viktige delene av spillet.

Spille spillet

Med alt på plass og satt, nå er det på tide å vise ferdighetene dine. Du bør spille spillet som normalt som du gjør, men du bør snakke mer slik at seerne ikke føler at de ser på en film. Når du snakker, ikke sensurer deg selv for mye. Samtidig skal du ikke late som du er noen du ikke er. Oppfør deg som du gjør i det virkelige liv. Hvis du har et kamera på, må du sørge for at ansiktet ditt er uttrykksfullt.

Konklusjon

Dette er tips om hvordan du kan streame spillvideoen din. Husk at folk kan være slemme på strømmetjenestene; vær derfor kjølig selv om det blir gjort dårlige kommentarer. Med utholdenhet vil du tjene din respekt, og i løpet av kort tid vil du være en guru.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta