The Modern Guide to Live Streaming

T

Inntil de siste datoene ble begrepet “bedriftens sosiale medier” definert som en raffinert, sofistikert profil for et merke og forsiktig genererte innlegg. Det grunnleggende målet med bedriftens sosiale medier var å bygge innflytelse, fremme merkevaregjenkjenning og til slutt å selge produktene eller tjenestene. Selv om konseptet med bedriftens sosiale medier ikke har endret seg, har prosedyren utvilsomt endret seg. Med teknologiske fremskritt har sosiale medier blitt sterkere med trender som live videostreaming. Live kringkasting betyr overføring av sanntid, kontinuerlig video over sosiale medier eller en dedikert streamingplattform. Med fremveksten av Facebook Live, Instagram Live Stories, Snapchat, etc. er mange mennesker nå kjent med direktesendingene.

La oss se på forskjellige aspekter ved livestreaming trinn for trinn.

Live streaming og forretninger – Utnyttelse av direktestrømmingsvideoer for forretningsformål fortjener det på flere måter. Direktesending gjør det mulig for selgerne å kommunisere praktisk talt med kjøperne, og det også i sanntid med minimale kostnader. Den uredigerte og naturlige følelsen av innholdet bidrar til å få kontakt med seerne og gi dem en personlig opplevelse. Videoer sendt på sosiale medier gjør virksomheten viral, da rekkevidden er langt bredere enn andre medier. Når en video blir direktesendt på sosiale medier, fortsetter den å vokse ettersom seerne fortsetter å kommentere, like og dele den hvis de ønsker det. En jevn internettbåndbredde, et godt kamera og nok talent er alt du trenger for å lage livevideoer. Derfor er kostnaden involvert i det svært minimal. Når livestreamingen er fullført, kan du bruke den til å lage en innholdsmarkedsføringskatalog. Videoinnholdet kan vise seg å være ekstremt nyttig for salgsfremmende formål, for eksempel attester, nettsteder, markedsføring på sosiale medier og så videre. Livevideoer er velsignelse for de gründere som søker en enorm markedseksponering rundt om i verden.

Ideell praksis for livestreaming – Først må du fokusere på forberedelsen av live streaming video. Skriv et grunnleggende format for videoen eller programmet ditt; det være seg scriptet eller en ekstempore. Tegn utførelsesmetodene og sannsynlige problemer. Lag til slutt en komplett produksjonsplan med hensyn til tilstøtende aspekter av infrastruktur, arbeidsstyrke, økonomi osv. For det andre må du aldri gå på kompromiss med videokvaliteten. I henhold til budsjettet, søk etter best mulig utstyr for å gjennomføre et skudd. Teknologi og ressurser som brukes i produksjon og etterproduksjon av videoen din bestemmer fremtiden for livestream-videoene dine; så aldri overse det.

Når du er ferdig med produksjonen, ser du etter markedsføringen. Du må behandle live -videoene som liveshow. Velg salgsfremmende innsats som e -post, sosiale eller digitale reklamer, teaservideoer og så videre. Skap spenning om din kommende livevideo, slik at du allerede begynner å samle publikum. Bygg en god strategi for å øke markedsføringsinitiativene dine, avhengig av resultatene du forventer. Fortsett å brainstorme for innovative ideer og konsepter som sannsynligvis vil appellere til seerne.

Før du går videre for å lage videoen din live stream; tenk nøye over ønsket plattform. Som diskutert, kan du livestreame videoen på hvilken som helst plattform etter eget valg; Du må imidlertid også vurdere spesifikasjonene for dine krav. For eksempel formålet med videoen din, målgruppen, et endret perspektiv for å tiltrekke potensielle kunder, metode og rom for interaktivitet og kompatibilitet med plattformen. Når du forstår hva videoen din trenger for å nå ut til verden; du kan raskt plukke opp den beste plattformen. Det er mange streaming -apper som lar deg livestreame videoen din på flere sosiale nettverksplattformer om gangen.

Triks for en kick -start streaming -strategi – Du kan holde lukkede økter, for eksempel spørsmål og svar fra kunder, eksperter og spørsmål om å spinne videoen din i stor grad. Når kundene samhandler med hverandre angående innholdet; deling av erfaringer og tilbakemeldinger finner sted. Påvirkere og bransjeeksperter kan også involvere i prosessen for å avklare tvilene til seerne. Produktlansering eller produktdemoer vil sannsynligvis få massiv publisitet hvis de gjennomføres i et liveformat -videoformat. De skaper en spenning og engasjement ekstravaganza om hva du lanserer eller viser det til kjøperne. Arrangementer, kampanjer eller konkurranser får gode responser når de støttes av sosiale medier. En strategi laget med tanke på fordeler og ulemper med livevideoen du lager, er kjent for å være den mest gjennomførbare og vellykkede.

For å oppsummere dette emnet, er forslaget å fokusere på interesseelementene til målgruppen din. Moro må inkluderes på en nyskapende måte som vil blande ønsket melding eller informasjon i videoen din. Hver av dine live streaming -videoer vil utvilsomt være en læringsopplevelse for deg! Fortsett å skape, fortsett å streame!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta