Slik bruker du podcaster i din online markedsføringsstrategi

S

Til tross for økningen i videostrømming, er podcaster fortsatt et populært medium. Dette betyr at du bør vurdere å bruke podcaster i din online markedsføringsstrategi. Du kan bruke dem til å gjenbruke gamle bloggartikler eller til å bygge relasjoner med påvirkere i bransjen din.

Bruken av podcaster hjelper med merkeeksponering og er en svært kostnadseffektiv måte å øke din generelle markedsføringsstrategi på. Finn ut hvordan du kan integrere podcaster i din eksisterende markedsføringstiltak.

Inviter gjester til å diskutere relevante emner

Det første eksemplet på bruk av podcaster til markedsføring er å invitere gjester til å snakke om et emne som er relevant for din bransje. Denne metoden er mest effektiv når gjesten din er en influencer. Dette er noen som har et godt rykte i din bransje og mange følgere.

Ved å bruke podcaster til å intervjue en gjest, kan du tiltrekke publikum til å lære mer om merkevaren din. Dette hjelper deg også med å bygge relasjoner med mennesker som betyr noe i ditt felt. Du har tatt det første skrittet mot å bygge et forhold som kan føre til ytterligere kryssmarkedsføringsmuligheter.

Hvordan tar du opp intervjuet? Vanligvis er alt du trenger å gjøre å ta opp en telefonsamtale. Det er bare så enkelt. Dette er en del av grunnen til at podcaster er så nyttige. De er raske, enkle og rimelige.

Gjenbruk ditt eksisterende blogginnhold

Et annet alternativ er å gjenbruke ditt eksisterende blogginnhold. Hvis du har gamle innlegg som ikke tiltrekker flere besøkende, kan du konvertere innlegget til en podcast.

Bruk bloggartikkelen som tema for podcasten din. Ikke bare les artikkelen ord for ord. Bruk det som en guide. Dette gjør det enkelt å finne emner for podcastene dine og fortsette å gi ut nye podcaster med jevne mellomrom.

Lag informativt innhold og veiledninger

Du kan også bruke podcaster for å gi publikum med informativt innhold. Podcaster bør vanligvis holdes til 15 minutter eller mindre. Dette gir deg god tid til å komme med tips og forslag om et bestemt emne. Dette er det samme som å generere bloggartikler for målgruppen din.

Du kan til og med utføre det motsatte av forrige tips. Du kan enkelt konvertere dine gamle podcaster til originale bloggartikler. Transkriber podcasten din og rediger den deretter til en artikkel for publisering på bloggen din.

Fortsett å gi ut nye podcaster

Som med enhver markedsføringsstrategi er konsistens nøkkelen. Du vil lage en tidsplan for utgivelse av nye podcaster. Dette hjelper deg å få en lojal tilhengerskare. I løpet av de første par månedene med å legge ut podcaster, bør du prøve å publisere nye podcaster flere ganger i uken.

Podcasten krever også mange av de samme SEO-strategiene som annet innhold. Dette inkluderer fengende titler og beskrivelser. Slik får du folk til å oppdage podcastene dine i podcastkataloger.

Du kan også dele podcastene dine på sosiale medier og markedsføre dem til e-postabonnentene dine. I utgangspunktet er det enda en markedsføringskanal du kan bruke for å få nye følgere.

Podcaster bør ikke overses som en markedsføringskanal. En fersk undersøkelse fant at over 46 millioner amerikanere lytter til podcaster hver måned. Ikke gå glipp av denne sjansen til å få nye følgere eller potensielle kunder.

Inkorporer podcaster i din eksisterende markedsføringsstrategi. Hvis du vil ha tilgang til enda kraftigere markedsføringsløsninger, sammen med en metode for å generere konverteringsklare internettmarkedsføringsmuligheter,

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta