Praksis du bør vurdere før du bruker livestreamingvideo

P

De fleste markedsførere på sosiale medier chatter nå om kringkastingsvideoer og bruken av dem. Helt fra småindustrier til fremtredende bedriftsorganisasjoner; alle prøver å gripe videotrenden. Undersøkelser og forskning har vist at folk er opptatt av å se livevideoer på Facebook i stedet for å bruke tid på å se en video som ikke er direktesendt. Smarttelefoner og nettbrett har gitt essensen til live streaming -videoene, noe som gjør dem ekstremt populære. Det er flere betydelige markedsaktører når det kommer til livevideoer. De er Facebook Live, YouTube Live, Periscope og mye mer. Her har jeg listet opp noen gode fremgangsmåter du kan vurdere før du bruker kringkastingsvideoer. De er som følger:

> Studer markedet ordentlig- Før du begynner med et initiativ innen markedsføring; forskning for informasjon er avgjørende. Få noen enkle tvil om livestream og prøv å gi søkene på din favoritt søkemotor. Les blogger og artikler om livestreaming; vurdere erfaringer fra brukerne, deres meninger, etc. Du kan hoppe på informasjon om ting som kreves for å starte med kringkasting, minimum båndbredde som trengs, topp live streaming leverandører og så videre. Det grunnleggende må være klart for å ta informerte beslutninger i kringkastingsvirksomhet.

> Promoter livestreaming på forhånd- Det er obligatorisk for deg å promotere kringkastingen i god tid. Det er fordi, hvis ingen er klar over hva du skal kringkaste; det blir null seere! Noen få sosiale nettverksplattformer som blab kan planlegge sendingen din til ditt foretrukne tidspunkt, og du kan få en lenke for å dele den på et sosialt medie. Abonnenter kan registrere seg for live streaming -videoene dine via den angitte lenken, og når den starter, får de varsler. Så du kan samle publikum for dine live streaming -videoer på en mer systematisk måte. Gå aldri glipp av å legge til viktige elementer som dato, klokkeslett, emne, plattformer og bilder i et teaserinnlegg på sosiale medier.

> Lag en engasjementsplan- Videostreaming er så sannsynlig av folk fordi publikum får en mulighet til å samhandle med menneskene bak merkevaren. Publikum har ofte mange spørsmål, og de er glade for å få svar på dem. kringkastingsvideoer gir dem en mulighet til å kommunisere med deg. For å skape en følelse av spenning blant folket, kan du velge noen få interessante trendingstemaer som videoene ville bli direktesendt. Gjennomføring av konkurranser, kampanjer osv. Virvler rundt på nettet. På nettsteder for sosiale nettverk der videoene dine er sammenkoblet; du får delinger, likes og kommentarer. Det vil holde videoen din trender i feedene. Det fungerer som en isbryter for deg som sender mens folk fortsetter å diskutere arrangementet eller videoinnholdet ditt. Som et resultat tjener du flere seere eller abonnenter på det du prøver å skildre.

> Velg en oppfordring til handling- Oppfordring til handling er nøkkelen til suksess i livestreamingstjenester. Publikum søker alltid mer og mer informasjon fra din ende. Du bør formidle budskapet ditt til seerne på den mest motiverende måten, slik at de beholder fokuset på det. Du kan invitere folk til å abonnere på nyhetsbrevet ditt via sosiale nettverk. Du bør inspirere seerne til å delta aktivt i videoen din om deling eller kommentarer for å gjøre den mer viral. CTA -meldinger får ofte mer visninger og oppmerksomhet ettersom de fremkaller spenning blant seerne.

> Velg riktig plattform- Dette er et stadium der du har betydelig mengde informasjon for å bestemme hvor du vil kringkaste og promotere arrangementet ditt. Du kan søke ekspertråd om å velge riktig type medium som passer dine behov. Du kan imidlertid gå til prøvetesting på forskjellige plattformer for å sjekke resultatene. Å bytte plattform er ikke så farlig hvis du finner et bedre svar andre steder. Alle bemerkelsesverdige plattformer gir forskjellige funksjoner og forskjellige nivåer av interaktivitet i kontekst til formater, og derfor må du lete etter det ganske nøye.

> Vær alltid konsekvent- Tiden du streamer videoen din er ekstremt avgjørende for å få maksimalt antall seere. Akkurat som din godbit blogger, e -poster eller sosiale oppdateringer; håndtering av live streaming -videoer er for viktig. Velg en riktig tidsplan for å streame videoen din på digitale markedsføringskanaler når det er sannsynlig at det vil få et høyt seertall. Når programmet er ferdig, er det viktig å følge det strengt. Det genererer etter hvert fart, og publikumsbyggingen utvikler seg med mer toppfart.

Noen ganger kan du tro at det å velge riktig oppførselskode for bruk av kringkastingsvideo er en litt vanskelig fremgangsmåte. Det er det imidlertid ikke! Effektivisering av trinnene ovenfor hjelper deg med å ta bekreftede beslutninger. Evaluering av alternativene du har vurdert kan gjøres mer greit. Ved å sammenligne ulike plattformer er metoder alltid fordelaktige for deg, ettersom du kan avsløre noe unikt når som helst mens du sender videoen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta