Podcasting -trend

P

Podcasting har alle ingrediensene for å bli en stor teknologisk trend. Podcasting har startet med liten fanfare, men har potensial til å bli en gigantisk bølge på grunn av en rekke faktorer som spiller inn. Ordet Podcast kan ha blitt grovt avledet fra iPod og kringkasting (det høres sikkert slik ut for meg, så ikke slå meg hvis jeg tar feil!).

Prosessen fungerer omtrent som radio bortsett fra at kringkastingen skjer via mobile enheter og kraften i innholdslevering via internett. Denne nye formen for kringkasting av informasjon åpner for enorme muligheter for spredning av informasjon, underholdning og nyheter.

Podcasting er en ganske ny teknologi, og folk bygger opp raffinerte applikasjoner for å bruke dette mediet effektivt. Fordelene med podcasting gjør forslaget attraktivt nok for store selskaper å betrakte det som en seriøs kommunikasjonsmodus. RSS 2.0 er det valgte skjemaet for podcaster, og nyere versjoner av dette feedsystemet forventes snart.

Iboende fordeler med podcaster er:

Du trenger ikke å investere i en ny maskinvare: Podcaster er lett tilgjengelige for alle brukere av iPod og lignende mobiler. Størrelsen på iPod -kulten, hvis jeg kan kalle det det, øker i et brennende tempo. Alt en bruker trenger å gjøre er å velge abonnementene han eller hun vil abonnere på og laste ned programmene.

Ny utleie av live til radioprogrammer: Radioprogrammer har blitt gjenopplivet av den nye generasjonen av podcastere. En rekke gamle radioprogrammer som har fulgt masse i sine høye dager, vurderes nå til å bli kastet via podcaster. En stor del av innhold av høy kvalitet blir tilgjengelig takket være denne vekkelsen.

Kan annonsører være langt unna? Annonsører har evnen til å identifisere nye annonseringsmuligheter med den minste snert og Podcasting -fora jobber allerede hardt for å få reklamebransjen i hanske med Podcasting -samfunnet. Tilstrømning av annonsedollar vil gi mer troverdighet til Podcasting, og dette mediet vil også bli tatt mer seriøst.

Sending på forespørsel: Podcastere og lyttere styrer dette mediet ved å tilby lytting på forespørsel på høyt nivå. Du kan bruke denne tjenesten når du vil, omtrent som video on demand, men har større suksess på grunn av lav etterspørsel etter båndbredde. Dette er trolig en av de største fordelene med Podcasting, og kan være hovedgrunnen til at den fenomenalt lykkes.

Ditt eget Podcast -studio og veldig lite investering: Så hvem er podcastere? En podcaster kan være alle som har tilgang til internett, en anstendig datamaskin og litt kunnskap om programvare. Podcasting krever svært lite investering gjennom maskinvare og programvare. Denne fordelen med Podcasting kan dermed gjøres av nesten alle som har interesse av det og har noe innhold å dele med resten av verden,

Kreativitet er høyt belønnet i podcasterens verden: Innhold er konge og kreativt innhold av høy kvalitet belønnes øyeblikkelig av Podcasting -fellesskapet, som kan måles med antall abonnenter. Dermed er det ganske enkelt å få suksess over natten hvis innholdet i sendingen er unikt og spennende.

Podkasting har dermed en rekke fordeler både for samfunnet i og utenfor. Et unikt massemedium som ikke koster mye å distribuere og utvikle innhold for. Som med alle nye teknologier, vil teknologien ha noen tannproblemer, men kraften som fremmer den bør være god nok til å få teknologien til å brøle med suksess i den nærmeste fremtiden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta