Podcasting i en tid med COVID-19

P

Vi er i en unik tid som denne nasjonen og verden aldri har sett i vårt liv. Regjeringen dikterer å stenge virksomhet, kirker og sosiale sammenkomster. Frykt for personlig sikkerhet. Bor i ditt eget hjem og ikke engang delta på familiegrill eller våre normale familiesammenkomster.

Ja, dette er en unik tid i historien. Vi gjør ting de fleste aldri har tenkt på før.

Bedrifter har flyttet på nett. Zoom- og Skype -møter er nå vanlig. Graduering blir holdt praktisk talt. Selv de store familiemiddagene som normalt ville bringe gjester fra fjerntliggende steder til våre hjem for et besøk, blir holdt praktisk talt.

Høgskolen, videregående skole og andre klasser har flyttet på nettet i stedet for personlig. Alle disse tingene har gode og dårlige egenskaper. Mangel på sosialisering er en. Mangel på personlige forbindelser. Mangel på intimitet som vi hadde tatt for gitt. Prøver å lære å gjøre ting på nettet som vi aldri trodde vi skulle gjøre.

Alle disse tingene fører til at folk vil snakke. Trenger å kommunisere. Prøver nye ting for å holde kontakten.

Skriv inn podcastens rike for denne dagen og tiden vi lever i nå.

Hvis du noen gang tenkte på å starte en podcast, er dette en unik tid i online -historien! Du har nå muligheten til å fortelle historien din og påvirke mennesker fra hele verden. Du er i posisjon akkurat nå for å hjelpe mennesker gjennom lyd- og videokommunikasjon som aldri har eksistert før i en så stor skala.

Mange oppdager at de trenger å prøve å tjene penger på nettet. De tradisjonelle jobbene deres legges ned, reduseres, og de kommer kanskje aldri tilbake til det normale. De må lære å supplere familiebudsjettet. De må lære å gjøre ting for seg selv. De må lære å lære sine små barn hjemme. De trenger – DU!

Tenk på hvordan du kan påvirke noen akkurat nå ved å bruke elektronisk teknologi. Du har et ferdighetssett som noen der ute trenger, akkurat nå! Du har muligheten til å tilby dine tjenester og din kunnskap til noen du kanskje aldri møter personlig. Og i dag og tid vi befinner oss i, er de mer åpne for å ansette deg for å hjelpe dem på nettet enn noen gang i det siste minnet!

En podcast kan være lyd eller video. (De fleste podcaster er bare lyd. Men video blir stadig mer populært). Du kan dele treningstips innen ditt kompetanseområde. Du registrerer denne informasjonen og deler deretter med de som finner deg på nettet.

Ved å bruke en podcast -hostingplattform, vil du ha muligheten til å dele koblingene til treningen din med alle som vil høre om hva du snakker om. Alt fra komforten i ditt eget hjem.

Du kan tjene penger på podcasten din ved å lade for tilgang. Så lenge det du leverer er kvalitetsinnhold som noen ønsker å betale for, er det ikke noe galt i å tjene ekstra penger for å hjelpe dem.

Du må virkelig vurdere podcasting som et levedyktig alternativ til ansikt til ansikt møter, treninger og samlinger akkurat nå. Med podcasting kan du opprette og vedlikeholde forbindelsene dine, påvirke andre på en positiv måte og være trygg samtidig.

Tenk på å starte en podcast i dag!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta