Podcasting: Fordelene ved bedriften din!

P

Podcasting er en ny og potensielt kraftig annonsemodus. Det er i utgangspunktet en lydsending som abonnenter kan laste ned fra nettsteder og lytte til når det passer dem via stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, iPod -er og MP3 -spillere. Den gir informasjon om produkter og tjenester, og presenterer innhold regelmessig for å holde kundene oppdatert på det siste på markedet. Lengden på en podcast kan variere fra noen få minutter til en time.

Fordeler med podcasting

  • Skaper en positiv tilbakekallingsverdi:

Kvaliteten på høyttaleren i podcasten kan påvirke lytteren betydelig. Å holde seg i live i kundens sinn er en veldig utfordrende oppgave. En podcast har fordelene med lydeffekter og klarer å holde kundenes oppmerksomhet mer effektivt enn den publiserte teksten. Det talte ordet appellerer til abonnentens sanser på en måte som det skrevne ordet ikke klarer.

  • Informasjonskilde:

Podcaster fungerer som viktige kilder der abonnenter får informasjon om nye produkter, teknologier og tjenester. Måten informasjonen presenteres på kan også påvirke kunden positivt nok til å øke salget. I tillegg vil registrering i en podcast -katalog hjelpe kundene med å finne deg når det er nødvendig.

  • Direkte tilgang til kundens sinn:

Det er mange mennesker som misliker å lese tekster og meldinger. En podcast kan vellykket unngå dette problemet ved å lese informasjonen høyt for abonnenten, holde dem informert og interessert.

  • Økonomisk reklamemåte:

Med en veldig lav initialinvestering (det kan være så lavt som noen få hundre dollar å eie en podcast), kan du nå en bred markedsbase. Når du har fått en betydelig abonnentbase, kan du til og med vurdere å selge annonseplass for inntekt. Så det gir også en annen mulighet for å tjene inntekter.

  • Annonsering av tilleggsprodukter:

Regelmessig oppdatering av podcaster holder kundene interessert i alt du har å tilby. Dette vil sikre at abonnentene regelmessig stiller inn på nettstedet ditt og gir deg en mulighet til å introdusere en ny linje eller legge til den eksisterende linjen.

  • Øker trafikken til nettstedet ditt gjennom nettverksnettsteder:

En podcast av høy kvalitet må videresendes, spesielt med mengden sosiale nettverk; hastigheten som informasjon kan spres på er bemerkelsesverdig. Dette vil skape interesse for selskapets produkter og tjenester, øke abonnementene og på sikt også salg.

  • Universell tilgjengelighet:

En av de beste funksjonene i en podcast er at den kan nås når som helst og hvor som helst. Kunder har tilgang via sine datamaskiner og bærbare datamaskiner samt via iPod og mobiltelefon. Så mens du reiser på toget til jobb eller jogger i parken, kan abonnenter lytte til podcaster og få informasjon om tjenestene dine.

Hvordan kjøre en vellykket podcast

Sørg for at du holder podcaster gratis for abonnenter å laste ned, spesielt i begynnelsen. Over tid, hvis du klarer å tiltrekke deg et vanlig publikum og beviser nytten av innholdet ditt, kan du begynne å belaste et gebyr. Men før du gjør deg et navn, er det lurt å beholde det gratis.

I dagens elektroniske verden er podcasting en veldig viktig markedsføringsstrategi som vil hjelpe deg inn på nye markeder. Ny teknologi fascinerer alltid kundene. Virksomheter på alle felt, fra musikk til produksjonsindustrier, ville gjort det bra å utnytte dette middelet for å nå ut til publikum.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta