Podcast Secrets Revealed

P

Der er du, blar gjennom radiostasjonene igjen, og leter etter NOE, ALT, verdt å lytte til. Kanskje du finner en sang her eller der du liker, eller et talkshow om et emne du er interessert i. Så er det på tide å snu stasjonene igjen. “Det jeg trenger,” tenker du for deg selv, “er min egen personlige radiostasjon.”

Gå inn i verden av podcasting! Podkasting er akkurat som å ha din egen radiostasjon, programmert med favorittelementene dine og klar til å lytte hvor som helst og når som helst. Med podcasting kan du lytte til:

[o] Hva vil du

[o] Når du vil

[o] Hvor du vil

Ikke lenger lete og håpe på å finne en radiostasjon som spiller favorittmusikken din. Ikke lenger mangler en talkshow -sending fordi du sitter i klassen eller på et møte til feil tid. Med podcasting får du akkurat det innholdet du vil ha, fra kildene du vil ha, når du vil. Og det er ingen annonser eller reklame! Det Tivo har gjort for TV -visningen din, kan podcasting gjøre for radiolyttingen din, og det er heller ingen FCC -forskrifter!

Så hva er egentlig podcasting? En podcast er en lydfil som er lagret på Internett som du kan laste ned til datamaskinen eller MP3 -spilleren og lytte til når du vil. Det kan være musikk, eller det kan være et talkshow, et foredrag, et innspilt tele-seminar, en preken, en fotballkamp, ​​etc. Podcasting gir deg det ultimate valget og bekvemmeligheten.

o Podcasting handler om … VALG

Podcasting gir deg ubegrensede valgmuligheter for å lytte. Selv om podcasting er en relativt ny teknologi, er det allerede tusenvis av podcaster du kan abonnere på. Ingen radiostasjon i byen din som spiller indy -musikken du liker? Sjekk ut East Detroit Radio.

Vil du forbedre koi -dammen i hagen din? Abonner på Koi Club of the Air.

Foreldrespørsmål? Prøv podcasten på Front Porch Parenting.

Du kan finne en podcast om bokstavelig talt ethvert emne du er interessert i! Faktisk, http://www.podcastalley.com viser for øyeblikket 2.380 podcaster i 15 forskjellige kategorier, mens http://www.ipodder.org lister 4.493.

En annen fordel med podcasting er at fordi podcaster kan appellere til nisjepublikum, kan de dekke temaene sine mye større dybde og være langt mer informative enn vanlige radiosendinger, som må appellere til et bredt publikum. Med en podcast kan du også sikkerhetskopiere og lytte til et segment igjen hvis du gikk glipp av noe første gangen. Hvis du kommer til et segment som er kjedelig, kan du spole fremover. Du kan lytte så mange ganger du vil til hele eller deler av podcasten. Og du kan slutte å lytte alle sammen i noen minutter, timer eller til og med dager hvis noe annet kommer opp.

o Podcasting handler om … CONVENIENCE

MP3 -filer har vært tilgjengelig for nedlasting fra internett i årevis. Men det som gjør podcasting annerledes og virkelig nyttig er at du kan abonnere på programmer du er interessert i. Dette betyr at du ikke trenger å sjekke favorittpodcast -nettstedene dine hver dag for nye episoder og laste dem ned manuelt.

I stedet vil gratis podcastprogramvare laste ned nye episoder automatisk til datamaskinen din så snart de er tilgjengelige. Dette gjør det enkelt og praktisk for deg å holde deg oppdatert på favorittpodcastene dine.

Når podcaster er lastet ned til datamaskinen din, kan du synkronisere dem med MP3 -spilleren, brenne dem til en CD for avspilling på CD -spilleren, eller bare lytte til dem gjennom datamaskinens høyttalere. Dette gir deg den ultimate bekvemmeligheten ved å lytte til programmene dine på fritiden. Du kan lytte til podcaster når du vil – mens du kjører, går, trener, strikker, etc. Med en podcast kan du være mobil, leve livet ditt og lytte til innholdet ditt OVERALT.

o Podcasting er … GRATIS OG LETT

Ikke bare er podcaster selv generelt gratis, men det er også podcastprogramvaren du trenger! Både podcaster og podcastprogramvare er enkle å finne på internett og er enkle å bruke.

Podcasting venter på deg!

Hvis du ikke har blitt utsatt for podcaster ennå, er du det snart! Podcaster er bokstavelig talt overalt nå, og flere podcaster blir opprettet hver dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta