Øk ekspertisenivået ditt gjennom podcasting

Ø

Hvis du bare legger ut som en helt ny podcaster, eller du har vært i spillet en stund, er det OK å stoppe opp og revurdere hvordan og hva du kan gjøre for å bli en bedre podcaster. Noen ganger savner vi de små tingene og forsømmer våre mangler i stedet for å finne løsninger for å gjøre dem sterkere. Mer enn bare å prøve å koble til en mikrofon og trykke på opptaksknappen, krever det mye mer å være en vellykket podcaster. Du må forstå talestilen din, mestre kunsten å være en god vert, og alltid plassere deg selv i forskjellige situasjoner for å teste dine evner og hjelpe deg med å stadig lære. Her er noen ting du kan gjøre som vil forbedre kompetansenivået ditt.

1. Prøv å intervjue eksperter i din nisje

Det er over en million podcastere på Apple Podcasts (og flere blir lagt til hver dag). Man må enten få en dypere kunnskapsbase enn den målrettede konkurransen din eller en mye dypere (og autentisk) interesse for podcasten din, slik at du kan skille deg ut, men helst begge deler. Fokuser hovedsakelig på å ha de beste gjestene knyttet til podcastens emne.

Ved å ha kjente ekspertgjester på podcasten din, reagerer publikummet positivt, og når de deler intervjuene dine, vil statistikken din stige jevnt. Selv om det er mulig, kan du prøve å utføre de viktigste intervjuene dine personlig. Selv om Zoom eller andre elektroniske plattformer på denne tiden gjør det ekstremt enkelt å gjøre eksterne intervjuer, vil personlige intervjuer også øke nettverksevnen din. Du kan muligens opprette en ny kontakt som vil betale utbytte senere!

2. Del intervjuet ditt med ekspertene for å få flere følgere

Dette er sannsynligvis en teknikk du er kjent med. Det er en grunn til at modellen i intervjustil er bygget på så mange podcaster. Å intervjue noen med et publikum bringer materialet foran friske ansikter. Det er en av de vanligste måtene for din abonnentbase å utvide. Nøkkelen til å jobbe med påvirkere i din nisje er å sikre at de har et publikum som er engasjert. Hvis noen har 10 000 følgere på sosiale medier som de kan koble intervjuet sitt til, og du ser at innleggene deres får 500–1 000 kommentarer i gjennomsnitt, er dette en veldig god person å jobbe med.

Hvis de har et vanvittig aktivt publikum (5-10 prosent), kan dette indikere en mulighet for deg til å ha en sterk konverteringsfrekvens for episoden din. Når denne eksperten forteller sine følgere om intervjuet ditt, skal noen av disse følgere også sjekke nettstedet ditt og tjenestene dine. Noen av dem kan nå deg, interessert i å være på podcasten din også! La oss imidlertid gjøre dette klart … på grunn av lytterne dine, intervjuer du ikke bare mennesker. Du vil legge til folk som tar beslutninger basert på temaet du snakker om på showet ditt.

4. Gi kvalitetsintervjuer og oppnå kvalitetsresultater.

Gjør intervjuene dine til noe som gjestene dine vil være stolte av. Du må sette inn tid til å undersøke gjesten din og forberede deg på et godt intervju. Denne forberedelsen reflekterer ikke bare godt på showet ditt, men vil også inspirere gjestene dine til å dele episoden med publikummet sitt. Den største fordelen du vil oppnå ved å rulle ut den røde løperen for påvirkere i din nisje er å få tilgang til publikummet, som kan bli dine nye lyttere.

Konklusjon:

Å øke publikumstallet og abonnenter for deg vil øke ekspertisenivået i øynene til andre som søker og sjekker programmene dine i din nisje. Ved å intervjue andre gjesteeksperter vil du også øke din posisjon som ekspert i tankene til dine følgere.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta