Når gir en bedriftsvideo verdi?

N

En profesjonelt produsert bedriftsvideoproduksjon kan forbedre bedriftsprofilen din sterkt og kan brukes i en rekke applikasjoner. Nedenfor er noen av de vanligste bruksområdene for bedriftsvideo.

Reklamevideoproduksjon

En salgsfremmende video er en dynamisk reklame i rask bevegelse, ofte med musikalsk akkompagnement, og kan brukes til å markedsføre noen av tjenestene eller produktene din bedrift har å tilby.

Reklamevideoer brukes til en rekke formål. De kan brukes til å engasjere publikum ved introduksjonen til en multimediasalgspresentasjon, konferanse eller opplæringsseminar, og brukes også veldig ofte på løkker på messestander og i selskapets mottaksområder. Disse salgsfremmende videoene kan også innlemmes i CD -ROMer og DVD -er som et innledende stykke.

Salgsfremmende videoer kan være svært effektive og kraftfulle for å kommunisere selskapets styrker på en dynamisk og spennende måte. Det samme videopromotivet kan også brukes til en rekke applikasjoner, og dermed redusere filmkostnadene.

Executive Broadcast Videoproduksjon

Et av de største problemene for direktører i store multinasjonale selskaper eller plc-er er å prøve å kommunisere på et personlig nivå med deres enorme og geografisk mangfoldige publikum. Executive broadcast bedriftsvideoer gjør det mulig for seniormedlemmet eller medlemmene i et selskap å bruke et par timer av sin tid på å bli intervjuet, og takle eventuelle store spørsmål eller problemer som måtte ha kommet frem. Ved å bruke en bedriftsvideo sparer de seg for de enorme kostnadene og tiden ved å reise fra sted til sted på konferanser for å oppnå det samme resultatet.

En Executive Broadcast kan brukes til en rekke bedrifts- og opplæringsvideoprogrammer, fra å ønske nye ansatte velkommen til et selskap, til å kommunisere nye ledelsesstrategier eller bare dele visjonen din om selskapenes fremtid med dine ansatte. Bedriftsvideoproduksjon kan gi det ideelle middelet til å forklare virksomhetens kjerneverdier for kundene, og kan til og med være det perfekte mediet for å kommunisere prissensitive kunngjøringer til byinstitusjoner og presse osv. Det er mange andre bruksområder for executive broadcasts og videoproduksjonsselskaper vil samarbeide med virksomheten din for å lage skreddersydde executive broadcasts som passer din bedrift.

Kundeanmeldelse Videoproduksjon

Kundeanmeldelsesvideoer er innspilte intervjuer der en kunde blir bedt om å gi sine følelser om et produkt eller en bedriftstjeneste. Videoproduksjon fra kunder blir stadig viktigere i det nåværende forretningsklimaet. Kunder liker ofte å høre meninger fra sine medforbrukere, og bedriftsvideoer fra kunder kan være den ideelle måten å kommunisere denne informasjonen på.

Kundemelding fra bedriftsvideo kan være i form av korte klipp av kunder som beskriver deres reaksjon på et produkt eller selskap, eller kanskje lengre intervjuer av kunder som har å gjøre med spesifikke eller mer grundige synspunkter.

Videoklippproduksjon fra kunder kan brukes til en rekke formål, fra å være en del av en videokampanje, som en påtegning på utstillingsstativer, som en del av en generell salgspresentasjon, eller til og med for å bli brukt på et e-visittkort, og deretter gitt ut på arrangementer, utstillinger, møter etc. Kundeanmeldelsesvideoer kan til og med være nyttige når du vurderer din egen virksomhet, ettersom de kan brukes til å lage video casestudier av kunder, og derved vurdere produktet fra kundens side.

Konferanse og utstilling Videoproduksjon

Konferanse- og utstillingsvideoproduksjon kan ha form av hele egne programmer, eller bare som korte klipp som skal inkorporeres i en annen, lengre bedriftsvideo som rapporterer om konferanser eller utstillinger som selskaper har holdt.

Når et selskap har et stort arrangement eller en utstilling, er det ikke alltid mulig for alle menneskene som trenger å være der, men med så mange spørsmål som diskuteres og produkter demonstreres, med konferanse- og utstillingsvideoer, kan disse hendelsene nå et mye bredere publikum. Det avslappede miljøet ved denne typen hendelser gjør det mulig for en mye mer avslappet holdning å komme fra menneskene som blir intervjuet, og det er lettere å få en ærlig mening, noe som aldri kan undervurderes i noen virksomhet.

Når de er filmet, kan konferanse- og utstillingsvideoer enten settes på DVD for videopresentasjoner, eller distribueres på CD-ROM, via internett eller via selskapets intranett.

Når en begivenhet er filmet, kan den brukes i en rekke applikasjoner, fra den åpenbare bruken av å gi en oversikt over hendelsen for alle som ikke var i stand til å ta enkle lydbitt av intervjuer for innlemmelse i salgs- og markedsføringspresentasjoner . Konferanse- og utstillingsvideoer gir også en flott mulighet til å fange presentasjoner fra gjesteforelesere som folk som ikke kunne komme til arrangementet ville gå glipp av. En god bedriftsvideoproduksjon vil gjenspeile atmosfæren på arrangementet, og kan være en utmerket måte å oppmuntre ansatte og/eller kunder til å komme til disse arrangementene på i fremtiden.

Videoproduksjon for turisme

Videomediet er uten sidestykke for å markedsføre den fullstendige turistopplevelsen for potensielle besøkende, med videoproduksjon som en ideell måte å markedsføre fasiliteter, attraksjoner og individualitet i en by eller turistmål på et individuelt, lokalt eller til og med internasjonalt nivå.

I form av en CD -ROM eller DVD er potensialet for videoproduksjon for turisme enormt. En video lar seerne interaktivt utforske et gitt reisemål, ta en virtuell tur rundt et hotell eller nyte en guidet tur rundt i en by med en kjent presentatør.

De fleste anerkjente videoproduksjonsselskapene vil tilby å lage en reiselivsvideo, DVD eller CD-ROM som en del av en større markedsføringspakke, og skape iøynefallende emballasje og innlegg som utfyller salgsfremmende program.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta