Live Stream ditt neste arrangement, så kommer de

L

Hvorfor Live Stream ditt arrangement?

Livestreamingsfirmaer sender direktesendinger av tjenesten din, slik at du kan strekke rekkevidden din til alle som ikke kan delta på bryllupet, arrangementet eller gudstjenesten på grunn av dårlig helse, avstand, kostnader eller arbeid.

Cloud streaming -tjenester ble designet for å imøtekomme alle som ikke kan delta på et spesielt arrangement på grunn av dårlig helse, avstand, kostnader eller arbeid. Hjemmedeltakere kan se bryllupet ditt eller en annen spesiell begivenhet LIVE fra hjemmemaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.

Noen av dine venner og familie klarer ikke bryllupet ditt? Ikke noe problem. Direkte send bryllupet ditt, og del ditt spesielle øyeblikk live, online med venner og familie som befinner seg hvor som helst i verden!

Årsakene til at du velger å kringkaste kan være at du ønsker å nå familie, venner eller følgere som er syke eller skadet, for gamle til å gjøre det personlig eller folk som reiser som ønsker å fortsette å delta i arrangementet ditt eller sin egen tro samfunnet.

Det oppmuntrer tillit og åpenhet. Folk foretrekker å kjøpe fra merker de stoler på. Kunder forbinder generelt pålitelighet med kvalitet og utmerket service. En måte å bygge tillit til publikum på er å lage en livevideo for å vise selskapets åpenhet.

Du kan øke antallet aktive deltakere i kirkesamfunnet, og muligens til og med tilstedeværelsen av deg i kirken ved å la unike private tilbedere og medlemmer som sjelden deltar i kirken se gudstjenestene hjemmefra.

Å arkivere livestrømmene dine og gjøre dem tilgjengelige som video on demand er også en fin måte å låse opplevelsen av hver hendelse for alltid, og lar folk som savnet livestreamen se den senere.

Live-streaming er også en flott løsning for oppsøkende til de som ikke kan delta på grunn av vanskeligheten eller avstanden, i tillegg til de som tjener i utlandet eller bor på sykehus eller sykehjem. eller utenbysfamilie, eller “snøfugler” med livestreaming til hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet.

Når det gjelder direktesending eller webcasting av et arrangement, er det å ha en responsiv, kunnskapsrik (vi svarer på telefonen og løse problemer) kundeserviceteam uten tvil en av de viktigste faktorene som vil gjøre eller bryte en hendelse. Av erfaring vet vi at eksterne deltakere (seere) har ulik grad av fortrolighet med datamaskiner, i tillegg til grunnleggende internett.

Live webcasts har gitt mange mennesker muligheten til å bli med på feiringen og gir fleksibilitet som aldri før er sett!

Strekk rekkevidden din

Konverter nettstedbesøkende til kunder eller medlemmer.

Utvid departementet ditt uten geografiske grenser.

Nå nåværende medlemmer og besøkende.

Minimer kunde- eller medlemsavbrudd.

Verden er din scene – utvid publikummet ditt uten geografiske grenser.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta