Lag et podcast -radioprogram i timer, uten FCC -regler eller forskrifter

L

Interessert i et nytt, banebrytende verktøy som kan nå millioner av potensielle kunder? Da leter du etter PODCASTING!

Og i motsetning til radioprogrammer, som overføres gjennom luften i radiobølger, og reguleres og kontrolleres av FCC, er det ingen forskrifter eller regler for podcasting, så lenge du ikke bruker kopibeskyttet eiendom.

En podcast er en lydfil som er lagret på Internett som kunder kan laste ned til datamaskinene eller MP3 -spillerne og lytte til når de vil.

Nå tenker du kanskje: “Så hva – MP3 -filer har vært tilgjengelige for nedlasting fra internett i årevis!” Det som gjør podcasting annerledes og virkelig nyttig som forretningsverktøy, er at kundene kan abonnere på programmer de er interessert i. Dette betyr at gratis og brukervennlig podcasting-programvare automatisk laster ned nye podcaster til kundenes datamaskiner så snart de er tilgjengelig.

Hvor stor er den potensielle rekkevidden for podcasting? Vurder disse tallene fra Pew Internet & American Life Project. Ifølge deres forskning:

[o] Mer enn 22 millioner amerikanske voksne eier en iPod eller annen MP3 -spiller – 13% av mennene og 9% av kvinnene

[o] 20% av det lukrative 18 til 28 år gamle markedet eier en iPod eller annen MP3-spiller

[o] 29% av de som eier en iPod eller MP3 -spiller har lastet ned en podcast

Dette oversetter til 6 millioner amerikanske voksne som har lastet ned podcaster – et virkelig imponerende tall med tanke på at podcasting fortsatt er en relativt ny teknologi.

Nøklene til den tidlige suksessen med podcasting er at den tilbyr et stort utvalg og bekvemmelighet, pluss at ALLE kan gjøre det med de riktige verktøyene.

o Gi kundene dine valg

Podcaster kan handle om ethvert emne du kan tenke deg. De kan være musikk, et talkshow, et foredrag, et innspilt tele-seminar, en preken, etc. Mulige programmer for podcasting inkluderer:

– Intervjuer forfattere og ledere i bransjen din, og deretter tilbyr du intervjuene gjennom en podcast på nettstedet ditt.

– Tilbyr sent-bransjenyheter.

– Tilbyr inngående informasjon til nisjekunder.

– Medisinske organisasjoner kan tilby podcaster om temaer som bariatrisk (vekttap) kirurgi, diabeteskontroll, glaukom, alternativ medisin og mer.

– Religiøse organisasjoner kan bruke podcaster til å distribuere ukentlige prekener, misjonæroppdateringer, prise sin tro og tilbud, og ellers dele sitt budskap globalt, så lenge lytterne har en internettforbindelse.

– Førskoler og barnehager kan tilby tips om foreldre.

– Universiteter kan tilby lydforelesninger, studentkalendere og orientering, og campusturer.

– Reisebyråer kan tilby lydturer i populære byer.

– Handelskamre kan introdusere potensielle turister, stevner og bedrifter i byene sine.

– Museer og historiske steder kan tilby private guidede turer i sine fasiliteter.

– Konferansepresentanter kan tilby podcaster av øktene sine for folk som ikke klarte å delta på live -arrangementene og spare på porto- og oppfatningskostnader.

– Bedrifter og ideelle organisasjoner kan tilby opplæring til sine ansatte og frivillige.

o Tilby kundene dine bekvemmelighet

Hvis du publiserer eller planlegger å publisere noen form for lydfil for kundene dine – enten det er nyhetsbrev, telefonkonferanser, intervjuer, foredrag, etc. – forenkler podcasting alt for deg og dine kunder.

Når kundene abonnerer på podcasten din, trenger du ikke bekymre deg for å sende dem en e -post for å laste ned en ny MP3.

I stedet lander meldingen din direkte på kundenes skrivebord hver gang du lager en ny podcast.

Praktikken fortsetter selv etter nedlasting. Når podcastene er lastet ned til kundenes datamaskiner, kan de synkronisere dem med MP3 -spilleren, brenne dem til en CD eller bare lytte til dem gjennom datamaskinens høyttalere. Med andre ord kan kunder abonnere på podcasten din, laste den ned og ta den med seg når de går ut og jogger eller pendler til kontoret.

Best av alt, ikke bare er podcaster i seg selv generelt gratis, men det er det meste av podcasting -programvaren kundene dine trenger for å lytte til podcaster!

Både podcaster og podcastprogramvare er enkle å finne på internett og er enkle å bruke.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta