Kjenn til livestreamingstjenestene for hendelsesprodusenter

K

Stereotyper er fiender til fagfolk på alle felt siden de ofte kjedelig kreativitet og gir mer toveis subjektive synspunkter. Fiendene “invaderer” også arrangementarrangøryrket fordi dette yrket er så avhengig av menneskelige forhold at det er spesielt sårbart for uberettigede antagelser.

Noen av dagens arrangementarrangører er godt kjent med livestreaming, en av de mest populære, men likevel misforståtte nye arrangementsteknikkene. Faktisk er det noen myter som går rundt i å kringkaste live, slik at det unngås av noen individer (selv om de virkelig trenger det).

Det er minst fem myter om direktesendinger som du bør vite og unngå!

Live streaming er bare viet til gigantiske hendelser

Dette er en dumhet hvordan en gruppe mennesker tror at direktesendinger og streamingtjenester bare er egnet for veldig store begivenheter som tiltrukket seg ikke mindre enn millioner av livesendinger. Denne plattformen er perfekt for å utvikle små arrangementer uten å måtte leie en rekke tradisjonelt utstyr som kan være veldig dyrt.

Streaming live -metode har en tendens til å redusere tilstedeværelsen av direkte besøkende

Dette er en andre myte basert på en tanke om at folk ikke vil bruke penger hvis de kan se gratis. Selvfølgelig er dette ikke sant fordi basert på noen undersøkelser vil opptil 30 prosent av menneskene som ser direktesendinger av et arrangement delta på det samme arrangementet direkte ved neste anledning. Dette bevises også av at Live Streaming til Facebook har forbedret seg betydelig i fjor.

Er dette feltet dyrt?

Dette er rett og slett ikke sant ettersom flere og flere sosiale medieplattformer dukker opp der de kan støtte live streaming gratis. Den mest populære plattformen i dag er Facebook Live.

Disse tjenestene er ikke veldig interessante!

Selvfølgelig strider dette mot mange undersøkelser som sier at folk har en tendens til å se direktesendinger i stedet for å se opptak fra det samme showet.

Etter hendelsen forsvinner videoen din umiddelbart

Faktisk kan du fortsatt bruke videoen din når arrangementet er fullført. Du kan ta hele innspillingen og bruke den på nytt.

Hva trenger hendelsesprodusenter egentlig når de sender live videostrømmer?

Produsentene trenger en plattform som kan øke antall publikummere så mye som mulig og med minst mulig produksjonskostnad. Høres det ut som kapitalismens prinsipp? Men virkeligheten er slik. De fleste produsenter jobber i henhold til klientens retning, og de er vanligvis belastet med minimumskvoten for publikum som begge parter er enige om. I prosessen med å lage livestreaming må de også vurdere flere faktorer, hvorav den ene er kostnaden.

Hva må de vurdere før de velger en beste live streaming -plattform?

Når du vurderer en beste live kringkastingstjeneste, må du vurdere innholdssikkerhet, båndbreddekostnader, inntektsgenerering og analyse, god kundestøtte og CDN på toppnivå.

Innholdssikkerhet: Vil du live streame hendelsene dine trygt? Innholdssikkerheten forhindrer misbruk av streamingvideoen din.

Båndbredde koster: Båndbreddekostnadene kan være ganske dyre, og siden ikke alle plattformer tilbyr de samme kostnadene, bør du være selektiv når du velger i henhold til din økonomiske evne.

Inntektsgenerering og analyse: Dette er veldig nyttig hvis streamingvideoen din faktisk brukes til kommersielle formål.

Kundeservice: Det er best å velge hvem som kan tilby veiledning 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Du vet ikke når du får problemer.

CDN: CDN står for Content Delivery Network. Et CDN lar deg nå opp til millioner av publikum, ikke begrenset til bostedslandet ditt.

Fra forklaringene ovenfor kan vi forstå det live streaming er uunngåelig i moderne markedsføring, og at vi må vurdere parametrene ovenfor før vi bestemmer oss for å ansette en direktesending.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta