Jobber hos hjemmemødre (WAHM’s) og podcasting

J

Den største utfordringen for enhver hjemmeværende mamma er å presentere virksomheten sin på en profesjonell måte for potensielle kunder eller kunder. Til daglig streber WAHM etter å presentere et positivt bilde av seg selv og virksomheten sin.

Hvordan kan en hjemmeværende mamma fremme dette positive bildet? En flott måte å oppnå dette målet på er gjennom podcasting. Det har blitt sagt at den største reklamen for enhver virksomhet er positiv muntlig munning. Den beste måten å oppnå dette målet er med podcasting fordi det gir deg en stemme.

Podcasting lar WAHM -er dele sin kompetanse, kunnskap og til og med personlighet med potensielle kunder. Hvis du bestemmer deg for å podcast, vil du markedsføre virksomheten din på best mulig måte.

Når en mulig klient eller kunde lytter til podcasten din, vil de høre stemmen din. Som et resultat vil de utvikle et bånd og tillit til deg over tid. Deretter vil dette bygge flere kunder for virksomheten din.

Når du gjør podcasten din, ikke vær redd for å dele for mye kunnskap. Hvis du holder tilbake informasjon, kan dette potensielt skade deg og bildet som folk vil ha av virksomheten din. Dine potensielle kunder eller klienter vil dømme deg ut fra informasjonen du deler i podcasten din. Dermed er det viktigste elementet å dele verdifull informasjon.

Et viktig element å huske på er at podcasten din ikke skal være en hel reklame for virksomheten din. Hvis du gjør dette, blir folk slått av og de vil slå av podcasten din. Du bør bestrebe deg på å dele nyttig informasjon med publikummet ditt. Som et resultat vil de sette pris på din oppriktighet og integritet. Det er helt akseptabelt å dele all virksomhet og kontaktinformasjon med publikum på slutten av podcasten din.

Som en hjemmeværende mamma som podcaster, vil du bygge positiv navnegenkjenning innenfor din spesielle nisje. Publikum vil se på deg som en ekspert på akkurat ditt felt. Følgelig er dette den største kampanjen for noen virksomhet.

Det endelige målet er å skille seg ut over konkurrentene dine. Er konkurransen din podcasting? De podcaster sannsynligvis ikke og innser ikke den enorme positive virkningen dette kan ha på virksomheten deres.

Når du spiller inn podcasten din, er det viktig at du ikke har bakgrunnslyder (barn, kjæledyr, fjernsyn, radio, etc.) Dette kan potensielt distrahere lytterne, og de kan slå av showet ditt. Målet ditt er å presentere det best mulige bildet du kan for potensielle kunder.

Som WAHM er profesjonalitet avgjørende for din suksess. Podcasting kan være det største elementet for virksomheten din hvis det gjøres på riktig måte.

Hvis du tar de nødvendige skritt for å produsere en profesjonell podcast med verdifull informasjon, vil du se en økning i klienter og kunder over tid.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta