Hvorfor podcasting brukes

H

Det er vanskelig å finne en forretningsidé som ikke kan utvikles bedre med en podcast. Selv om du ikke har noe publikum akkurat nå, er det å starte en podcast en fin måte å generere et interessert og fanget publikum på, avhengig av din nisjetank.

La oss se på noen av de mange grunnene til å starte en podcast hvis du er en bedriftseier eller ønsker å starte en bedrift.

1. Podcaster forbedrer dine talekunnskaper

Selv om du er en nervøs høyttaler foran et levende publikum, ikke bekymre deg. Du kan spille inn podcasten din, redigere feilene dine, og med tiden kommer du til å forbedre taleevnen din. Det er en fin måte å komme i gang med offentlige taler uten å måtte bekymre deg.

2. Podcaster kan tjene penger

En podcast er også like mye et inntjeningsnav som nettstedet ditt, YouTube eller webinarer. I tillegg tar de mindre å sette ut. Du kan selge produktene og tjenestene dine via podcasten din og til og med ta betalt annonsering gjennom sponsing når du er klar.

3. Podcaster er enkle å starte

Du trenger ikke en haug med flotte ting for å starte en podcast. Teknologien er enkel. En mikrofon, et stille sted og en datamaskin (eller smarttelefon) for å spille inn podcasten på er egentlig alt du trenger.

4. Podcaster koster ikke mye å starte

Siden du ikke trenger fancy teknologi for å starte en podcast, koster det ikke mye å starte. Du har sannsynligvis alle verktøyene du trenger for å starte en podcast allerede.

5. Podcaster kan erstatte video

Selv om video er en flott trafikkgenerator, er den ikke for alle. Noen mennesker liker ikke å se videoer, og noen liker ikke å lage dem. Disse menneskene liker å snakke om det de vet eller lytte til noen som vet mye mens de gjør andre ting, og podcaster er for dem.

6. Podcaster er fremdeles superpopulære

På grunn av det faktum at folk blir lei av skjermer, og noen ganger bare vil lytte til noe mens de løper, driver med kunst eller skriver, er en podcast perfekt fordi det er som å høre på radio som fremdeles er enormt populær. Mange som starter podcaster fra videoene sine, finner ut at podcasten deres tjener videoene sine.

7. Podcaster er en flott måte å gjenbruke innhold på

Hvis du har annet innhold, fra blogginnlegg til video, kan du omforme det til en podcast med svært lite redigering. For et godt blogginnlegg kan du bare lese det; for en video der du bare ser på skjermen som snakker og ikke viser eksempler, kan du enkelt gjøre det til en podcast bare ved å få lyden fra videoen.

8. Podcaster tilbyr enkel, konsistent innholdsgenerering

Fordi du ikke trenger å se bra ut, og du bare trenger en god mikrofon og opptakssystem via datamaskinen eller telefonen for å opprette en podcast, er det enkelt for mange mennesker å gjøre det raskere enn video. Du trenger ikke god belysning, bare god lyd. Med video trenger du alt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta