Hvordan velge mellom Shoutcast Server og en Flash Server?

H

Når du skal velge strømmemetode, står du i utgangspunktet overfor to valg. Det enkleste valget ville være for deg å bruke Shoutcast-streaming. I utgangspunktet, Shoutcast er en teknologi fra Winamp som lar deg komprimere lydfiler som MP3 og lar deg også streame dem i dette komprimerte formatet. Shoutcast er spesielt egnet for lydoverføring som overføring av MP3-filer. Teknisk streaming i Shoutcast-format er veldig enkelt, da du bare trenger å bruke Winamp og Shoutcast-plugin. Uansett hva som spilles i din Winamp, vil det også spilles i strømmen din. du kan også lytte til strømmen med programvare som Winamp, VLC og til og med Real Player. Dette er virkelig et godt valg hvis du tenker på å bruke det til å lage internettradioen din. Du kan enkelt lage spillelisten din i Winamp og den samme listen vil bli kringkastet i Shoutcast-strømmen din. Det er mange selskaper som tilbyr Shoutcast-tjenester, men det er også viktig at du får god støtte slik at du kan få den hjelpen du trenger med Shoutcast-strømmen.

Men hvis du tenker på å streame video, vil Shoutcast være sørgelig utilstrekkelig. Du må bruke Flash-streaming for å få de beste resultatene. Med Flash-streaming blir videoen i utgangspunktet kodet ved hjelp av en spesiell H264-koder, og deretter streames de kodede dataene til en Flash-server. Deretter sendes strømmen tilbake til internett, og alle med lenken kan se strømmen din i sanntid. I motsetning til Shoutcast, kan du bruke en nettspiller til å spille av videoen din med Flash-strømmen. Det er mange videospillere som er laget for Flash-streaming, og du kan enkelt bygge inn disse spillerne på nettstedet ditt. På denne måten kan du gi de besøkende muligheten til å se hvilken som helst videostrøm online på nettstedet ditt. For å kode videoen din trenger du bare å ha en live videokilde og du må ha en koderprogramvare som f.eks. Adobe Flash Media Encoder for å kode den ved hjelp av H264-protokollen. Du må også ha en destinasjonsserver som kjører Flash-server. Deretter kan du bruke lenken til å distribuere innholdet ditt.

Derfor står du overfor to valg av Shoutcast eller Flash-streaming når du vil streame innholdet ditt. Naturligvis må du ta hensyn til typen innhold du har, samt budsjettet du har satt av til dette. Du kan få hjelp fra internett for å hjelpe deg med å bestemme deg, og du må sørge for at leverandøren av strømtjeneren din er i stand til å gi deg 24 timers support og assistanse for å hjelpe deg med å nå målet ditt. Når du først får bukt med det, kan streaming av innholdet ditt virkelig være morsomt, og du vil også bli en innholdsleverandør for internett.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta