Hvordan tjene penger på streaming – 6 måter å tjene penger på videoen din

H

Hvordan tjene penger på å streame – 6 måter å gå live og få betalt

I denne artikkelen skal vi se hvordan du kan tjene penger på videostreaming eller med andre ord tjene penger på live videostrømmen din.

1. Kjør annonser

Å kjøre annonser er en sikker metode for å tjene penger på livevideostrømmen din. Det er to typer videoannonser-In-Stream (lineære videoannonser) og In-Display (ikke-lineære videoannonser). Annonsene som vises før videoen kalles lineære videoannonser, mens de ikke-lineære annonsene er de som seerne ser samtidig mens de ser på videoen.

Annonser er en fin måte å tjene penger på videoinnholdet ditt på, men det er vanskelig. Du må spille av annonsen, få seeren til å klikke på den, og samtidig sørge for at seeren ikke blir lei og forlater livestreamen din. I tillegg har store plattformer som Facebook og YouTube forskjellige forskrifter for videostrømming og kjøring av annonser.

Når skal annonsene kjøres – den beste tiden vil være når skaperen eller personen som gjør direktestrømmingen ønsker å ta en pause. Tid annonsen riktig – ikke la betrakteren henge midt i en setning!

Når du kjører en direktesending på YouTube, kan du spille av annonsen når som helst i livevideoen din. Prøv imidlertid å holde publikum informert om at det vil komme en pause.

På Facebook har ikke alle videostreamer mulighet til å ta en pause. Hvis Facebook -siden din som viser livestrømmen har mer enn 50 000 følgere og mer enn 300 samtidige seere i den siste livevideoen, kan du ta en pause etter 4 minutter.

Hvis du vil maksimere inntektene fra live videostrømmen din, må du bygge trafikk til nettstedet ditt eller Facebook -siden din. Når du har et høyere antall besøkende, øker antallet samtidige seere, så sjansene for at annonser konverteres er høyere, noe som betyr økte inntekter.

2. Abonnementer/Pay per view

Den andre måten å tjene penger på videoene dine er å få publikum til å abonnere eller betale for videoen din. Du kan gi ut en teaser og gi publikum en forsmak på hva som kommer. Hvis seerne vil se mer, må de abonnere på siden din eller betale for videoen. Streamingplattformer som Vimeo Live og IBM Cloud har innebygde abonnementsfunksjoner.

3. Donasjoner og crowdfunding

En nylig studie av Deloitte Global fant at “Donasjoner er også et fremvoksende element i forretningsmodellen for andre live-streaming-plattformer, inkludert plattformer som brukes til streaming av videospill.” Mange direktesendinger ber fansen deres om donasjoner og gir dem til gjengjeld virtuelle gaver.

Crowdfunding er en annen metode for å tjene penger på videostrømmen din. Indiegogo, Kickstarter og Patreon er noen av de populære plattformene for finansiering av publikum. Du må opprette en konto på disse plattformene, bygge prosjektet ditt, angi målene dine og deretter markedsføre prosjektet på andre plattformer, slik at folk besøker prosjektsiden din og bidrar til det.

4. Tilknyttede selskaper

Å sette opp et tilknyttet program er en sikker måte å tjene penger på videostrømmen din. Det kan imidlertid ta tid å etablere og gi deg avkastningen du forventer. Den beste delen er at når du har konfigurert den, kan du passivt tjene penger etter hvert som videoen din blir mer populær.

Du må først koble deg til tilknyttede plattformer som Amazon og Flipkart. Du kan lage videoer om produkter som selges på plattformene. Hvis du har en videostrøm som fokuserer på teknologi, kan du velge slike produkter. For eksempel en mobiltelefon – du kan lage en video om funksjonene til mobiltelefonen, feilsøkingstips, de beste måtene å tilpasse mobiltelefonen på, og mye mer. På slutten av videoen, be seeren om å gå til produktsiden på den tilknyttede plattformen. Hver gang en seer klikker på videoen din og går til tilknyttet nettsted, tjener du en provisjon.

5. Sponsing

Hvis live stream -kanalen din er populær, kan du trygt henvende deg til de større aktørene på markedet for avtaler og sponsing. Merker kommer ikke frem for å sponse videostrømmen din, du må ta det første skrittet og henvende deg til de riktige personene. Når du gjør det, må du imidlertid holde deg innenfor din nisje. Temaet for videoen din skal stemme overens med merkevaren som sponser deg.

6. Selg produktene dine

Live -videoer er en flott mulighet for underbevisst salg. I mange år har markedsførere brukt denne teknikken til å selge produkter og tjenester til publikummet. Imidlertid bør du huske at underbevisst salg bare skjer når du allerede har bygget tilliten til seerne dine. Markedsundersøkelser viser at en person er mer sannsynlig å kjøpe et produkt når noen i hans/hennes sosiale gruppe allerede har kjøpt det. Derfor spiller påvirkere en stor rolle i kampanjer. Du trenger imidlertid ikke å selge produktet ditt direkte når du streamer livevideoen. Bruk produktet og snakk deretter tilfeldig om funksjonene og hvor du kan kjøpe det, og gå deretter tilbake til videoens hovedtema. Dette kan ubevisst oppmuntre seerne til å sjekke ut produktet og kjøpe det.

Live videostrømming gir deg rikelig med muligheter til å utforske lidenskapen din, dele synspunktene dine med fansen din og fortsatt tjene penger. For å få maksimal inntekt fra live videostrømmene dine, kan du bruke en blanding av de seks ovennevnte måtene. Konkurransen på internett er veldig høy, så du må kontinuerlig jobbe for å beholde fansenes oppmerksomhet slik at de kommer tilbake til deg. For å holde fansen din interessert, må videoinnholdet ditt være interessant, nyttig og tydelig. Lag flotte videoer og bygg en lojal fan som følger – du kan sikkert se avkastning på investeringen din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta