Hvordan tjene penger på podcasting under COVID

H

Mange mennesker har det vondt akkurat nå. Denne nasjonen (og verden) har blitt negativt påvirket av denne COVID-19-pandemien.

Mange mennesker har mistet sine inntektskilder. Andre har mistet hjemmene sine. Atter andre har mistet sparepengene sine ved å prøve å bli i hjemmene sine og fortsette til ting “går tilbake til det normale”.

Å være avskåret fra normale personlige relasjoner, enten det er på kontoret eller ute sosialt med venner, har skadelige effekter på samfunnet vårt. Folk lengter etter en måte å holde kontakten på.

Det er ett område med netthandel som har vokst enormt i denne tiden av COVID-19. Det er den økende tilgjengeligheten av online kursinstruksjoner. Enten det er for undervisning i klasserommet for barn i skolealder eller voksne som prøver å lære eller forbedre et ferdighetssett som vil hjelpe dem i dette miljøet, er det nett hvor alle snur.

Det er akkurat denne typen miljøer at podcasting begynner å trives som nesten ingen andre alternativer der ute! Podcasting blir raskt det raskest voksende kommunikasjonsmediet på planeten akkurat nå!

Hvis du har en melding å dele, er det et godt første skritt å starte en podcast.

Hvis du har et ferdighetssett som vil hjelpe noen til å oppnå noe som vil komme dem til gode akkurat nå, har du en potensiell klient som kan betale deg penger for å lære dem. En podcast kan være din måte å tjene litt ekstra inntekt i prosessen.

Det er virkelig ikke vanskelig å starte en podcast. Du trenger en enhet for å spille inn stemmen din (og de fleste smarttelefoner vil ha dette allerede installert).

Da trenger du et tema å snakke om. Jeg har mine podcastopplæringskunder til å skrive ned tre eller fire emner der andre ber dem om hjelp. Dette er en god mulighet til å innse at du kan lage en podcast om disse emnene.

Tenk på det slik, hvis andre allerede ber om din hjelp på disse områdene, blir du allerede anerkjent som en ekspert på det området! Det er riktig! Du er en ekspert!

Bare begynn å registrere tankene og ideene dine om det ferdighetssettet du har, og del det deretter med andre. Legg det ut på sosiale medier. Gjør det gratis når du kommer i gang.

Etter hvert som du blir mer kjent og du får flere forespørsler om hjelp, kan du begynne å flytte over med å betale et lite gebyr til andre som ber om hjelp.

Gratulerer! Du har nå tjent penger på podcasten din!

Dette er bare et lite eksempel på hvor raskt det kan skje. Jeg har hjulpet folk i over fire år (på dette tidspunktet) til å utmerke seg i akkurat denne typen scenarier. Men med begynnelsen av COVID akkurat nå har virksomheten min eksplodert utover mine villeste forventninger!

Hvis du har en idé som vil hjelpe noen andre med å oppnå ønsket mål, del den i en podcast. Start prosessen nå, og du kan snart få en helt annen karrierevei som ikke kan stenges av COVID!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta