Hvordan podcasting kan hjelpe deg med resesjon å bevise din inntekt

H

Du ser nattlige nyheter, akkurat som jeg gjør.

Det er uro i byene våre.

Det er uro på grunn av COVID, lock-ups og opptøyer.

Det er uro i økonomien. Noen store navnebutikker kan ikke få beholdning som nylig ble tatt for gitt. Noen dagligvarebutikker kan ikke lagre kjøtt, fisk og andre etterspurte varer.

Noen selskaper og små bedrifter kan ikke finne folk å jobbe! Noen virksomheter har lidd så langt at de stenger eller kutter enda mer!

Mange mennesker er i flyt mellom å miste jobben, hjemmet – stabiliteten …

Dette er ikke en unik situasjon. COVID kan være faktoren som startet problemet, men det er ikke slutten på alle ting.

Hvis du er ærlig, kan du se tilbake på de siste 20+ årene og se syklusen.

I 2001, hva skjedde? 11. september 2001 …

Sju år senere, 2008, hva skjedde? Børskrasj og lavkonjunktur …

Sju år senere, 2015, hva skjedde? Aksjemarkedskrasj i Kina; Eurokrasj – og det påvirket aksjemarkedet og økonomien …

Sju år senere, hvor er vi? COVID forårsaket økonomisk kollaps i horisonten (som vi kort skisserte ovenfor) …

Hvordan kan det å ha en podcast beskytte deg mot det som skjer?

Fordi de som forbereder seg nå, for å ha en slags online virksomhet, kan begynne å isolere seg fra å jobbe for andre – å jobbe for seg selv. Dette er ikke lett å sette i gang hvis du bekjemper problemer og har ryggen mot veggen.

Men hvis du er forberedt når problemene oppstår, er du posisjonert til å hjelpe de som ikke klarte å forberede seg! Og en podcast hjelper deg med å etablere denne typen posisjonering.

Hvordan kan en podcast hjelpe deg?

Ved å snakke om hvilken lidenskap du har, akkurat nå. Hvis din lidenskap er å fikse biler, barnevakt eller matlaging, trenger noen å fikse bilen sin, enten må de begynne å passe barn for å tjene litt ekstra penger eller begynne å lage mer mat hjemme enn å bruke penger på å spise ute eller kjøpe hurtigmat.

Og hvis du starter en podcast om hvilken lidenskap du enn har, kan du begynne å etablere din troverdighet og ekspertise som folk vil se etter veldig snart! Dette er noe du kan gjøre, forberede deg nå, som kan være en velsignelse for de som trenger din hjelp veldig snart.

Men hvis du ikke klarer å forberede deg, vil du delta i problemene og ikke være i stand til å være en velsignelse for andre. Men hvis du tar deg tid til å forberede deg nå, kan du dempe virkningen det økonomiske kollapset vil ha på deg og din familie.

Men hvis du ikke klarer å forberede deg nå …

Hvor vil du være?

Podcasting er ganske enkelt en måte du kan dele din kompetanse på, bygge din autoritet og begynne å generere følgende. Podcasting er enkelt (hvis det gjøres riktig), enkelt å sette opp (hvis det gjøres riktig) og lett å markedsføre (igjen, hvis det gjøres riktig).

Jeg forbereder meg på å dele all min kunnskap som jeg har samlet i løpet av de siste 11-12 årene for å hjelpe de som er interessert i å beskytte familien sin mens du fortsatt kan. Sammenbruddet kommer. Problemene begynner allerede å dukke opp over horisonten, og de er på vei mot oss.

Og syklusen kommer rundt og er synlig for alle som tar seg tid til å studere den.

Hvis du vil motta mer informasjon om hvordan du forbereder deg og din familie på det som kommer – gå til ressursboksen og ta kontakt!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta