Hvordan kan du live streame hendelsene dine på sosiale medieplattformer

H

Live streaming er en av de største innovasjonene som har kommet fra bruk av internett. Faktisk tilskrives en større prosentandel av internettrafikken for tiden å gjøre hendelsene deres tilgjengelige for publikum live. Og det forventes at prosentandelen av internettrafikk vil øke ytterligere i årene som kommer. Så hvorfor er det så stort å streame øyeblikkene dine til verden på nettet? Årsaken er at det er mange fordeler knyttet til plattform for live video streaming og live video streaming tjenester.

En grunn er at gjennom å gjøre arrangementet ditt live, kan du kunne kommunisere med deltakere. Disse deltakerne er de som ikke kan delta på live -arrangementet personlig, men kan se det gjennom strømmetjenesten. Så på en måte kan det argumenteres for at de deltok. De andre årsakene er selvfølgelig at du kan øke oppmøtet, og øke brukeropplevelsen.

Type arrangement som skal streames på plattformer vil avhenge av hva du foretrekker. Du kan vise frem en matlagingskonkurranse, en musikkonsert, en treningsøkt, en festival og til og med et bryllup, som raskt vokser i popularitet. Selvfølgelig, som allerede nevnt, er det en rekke plattformer som Live kringkasting til Facebook, Go Live Broadcast og andre sosiale medieplattformer som Twitter og YouTube og Periscope.

Sosiale mediesider som Facebook Live blir i økende grad foretrukket som en plattform for å gå live på grunn av det store antallet mennesker som bruker dem. Brukere av sosiale medier i henhold til den siste statistikken fra 2017 er angitt til å være om lag 2,46 milliarder over hele verden. Det er et stort antall potensielle seere for arrangementet ditt eller til og med potensielle deltakere.

De fleste tilgjengelige plattformene integrerer i økende grad bruken av forskjellige sosiale medieplattformer for øyeblikkelig livestreaming på tvers av flere plattformer. Du snakker om kringkasting på tvers av Facebook live, YouTube Live, Twitter live og Periscope. Det kan gjøres ved å bruke live kringkastingsplattformer og live streaming -enheter.

Krav for å gå live med disse tjenestene:

Bortsett fra å identifisere plattformen/applikasjonen din for live streaming og registrere deg, må du selvfølgelig ha følgende:

· En pålitelig internettforbindelse
· En datamaskin/smarttelefon med høy ytelse
· Et webkamera eller kamera med en videoopptaksenhet hvis du bruker en enhet

Som enheter kan kjøpes, eller du kan bruke plattformene som har mange planer – grunnleggende, premium eller enterprise planer. Det er noen plattformer som tilbyr gratis prøveversjoner, ofte i en periode vanligvis 1 måned. Den største ulempen med gratis prøveversjoner er at de er begrensede når det gjelder funksjoner og funksjoner, og dermed kan du bli begrenset når du sender.

Live streaming av arrangementet ditt

Etter å ha kjent viktigheten, tilgjengelige måter for livestreaming og kravene som trengs, gjenstår det bare selve handlingen som er enkel. Når du har en live streaming -enhet, er det første trinnet å koble enheten til en hvilken som helst videokilde eller til kameraet. Med ett trykk fra appen som tilbys, kan du endre tittelen på arrangementet ditt, starte, stoppe og pause og utføre og bruke andre funksjoner og funksjoner. Det er en funksjon for streaming på tvers av flere plattformer samtidig.

Bruke Facebook Live Stream Service

1. Med mobilenheten eller datamaskinen med kamera går du til nyhetsstrømmen på Facebook -appen for å streame. Det er et “live” alternativ som du må trykke på. Et annet alternativ for live streaming er gjennom profilen din. Det er et livevideo -alternativ fra menyen “What is on your mind”, når du trykker på det.

2. Facebook vil da be om tilgang til kameraet ditt hvis det er første gang. Du må tillate det. Enhver påfølgende tilgang til kameraet vil være automatisk når en skal livestreame.

3. Velg foretrukket personverninnstilling. Du kan velge å sende direkte til venner eller publikum. Det er et annet alternativ for “bare meg”, det er flott når du er ny i tjenesten og vil teste den. Ingen liker å flau seg selv, du kan stole på livestreamingen for dette.

4. Beskriv din direktesending. Gi den en fengende tittel.

5. Velg et sted, eller en aktivitet, og tagg venner.

6. Før du går “Go Live”, må du sette opp kameraet i riktig retning/visning. Etter at du har satt opp kameraet og gått live, kan du samhandle med seerne dine.

7. Når du er ferdig, klikker du på “fullfør”. Det er mulighet for å legge ut videoen for at andre mennesker skal kunne se den selv etter at kringkastingen er ferdig.

8. Lagre videoen din for fremtidig bruk; tweaking og ser på nytt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta