Hva skal du snakke om i podcasten din?

H

En podcast kobler til publikum mer enn tekst. Folk som tar seg tid til å lytte til podcasten din er mye mer følelsesmessig involvert når de hører stemmen din, i stedet for å lese akkurat den samme informasjonen i et blogginnlegg.

Når du hører noen si ting du er enig i, eller snakker om hvordan de har støtt på de samme problemene du har, begynner du å like og stole på den personen.

Men når du lager en podcast, er det vanskeligste for de fleste å komme opp med godt podcastinnhold med jevne mellomrom. Du har kanskje en flott stemme, mange følgere og lyttere og mye selvtillit, men uten innholdet som følger med, vil podcastene dine mislykkes.

Her er 6 ideer for å komme på ting å snakke om i podcasten din.

1. Tilpass den

Snakk om en personlig historie eller opplevelse. Hvis du lager en videopodcast, gjør noe eventyrlig som et strikkhopp eller fallskjermhopp og ta opp hele opplevelsen.

2. Aktuelle saker

Gå gjennom nyhetene og generer podcastinnhold om emner som gjelder deg og publikummet ditt. Gi dine egne tanker og meninger om disse emnene. Husk at en podcast ligner på å ha ditt eget radioprogram, men til en bestemt målgruppe som er interessert i det du har å si.

3. Gjennomfør intervjuer

Nå ut til folk som har relatert podcastinnhold til deg. Dere kan begge jobbe sammen med å markedsføre hverandres podcast. Du kan intervjue dem for podcasten din, og de kan intervjue deg for deres. På den måten får dere begge direkte eksponering for nye målgrupper.

4. Hvordan veiledninger

Lag noen nyttige veiledninger om emner og oppgaver som folk vanligvis synes er utfordrende eller vanskelige. Du kan også lage nyttige sjekklister eller jukseark som kan gå sammen med podcasten. Disse kan lastes opp i podcastnotatene og sendes til folk som ber om dem. Det er også en utmerket måte å utvikle e-postlisten din på!

5. Daglig liv

Skjedde noe morsomt eller uvanlig med deg nylig som du kan snakke om? Kan du koble noe som skjedde tilbake til nisjen til podcasten din?

6. Sjekk med publikum

Når publikummet ditt vokser, ikke vær redd for å spørre dem hva de vil at du skal snakke om i fremtidige podcastepisoder. Dette gir deg problemstillinger som er relevante for publikum, kan hjelpe deg med å komme opp med nye ideer. Det viser også for publikum at du virkelig bryr deg om hva de tenker og føler, og at du er der for å hjelpe dem.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta