Hva er webinarer og hvilken forskjell gjør de?

H

Et nettseminar er et direktesendt video- eller lydseminar på nettet som knytter deg som vert for nettseminaret til publikummet ditt. Webinarer har muligheten til å bringe inn nye potensielle potensielle kunder og hjelpe deg med å samhandle med publikummet ditt på en ny, mer personlig måte.

Planlegg webinaret ditt

Webinarer har høyere klikkfrekvenser, salgskonverteringsfrekvenser og evner til å bygge e-postlister enn mange andre online markedsføringsmetoder.

Når det er sagt, må du planlegge webinaret ditt før du går live. Sørg for at du gir en rask gevinst for publikum. Lever noe som selv nybegynnere til din nisje eller bransje kan sette ut i livet. Tenk på å svare på bare ett stort spørsmål eller løse ett stort problem som publikum har. Når du bare holder deg til ett spørsmål eller problem, er det lettere for publikum å handle.

Er webinarer dyre å kjøre?

Det er ikke kostbart å være vertskap for webinarer. Google Hangouts, YouTube Live og Facebook Live er gratis online streaming-videotjenester du kan bruke til å være vertskap for webinarer. Det er også spesifikke webinarprogramvareleverandører som gir deg alle verktøyene du trenger i én pakke.

Webinarer er video- og lyddrevne. Dårlig lyd vil drepe det beste webinarskriptet og tilbudet. Sørg for at du gir lyd av høy kvalitet. Dette betyr å være vert for webinaret ditt fra et stille, distraksjonsfritt miljø med en kvalitetsmikrofon.

Det er ikke bare “selg, selg, selg!”

Webinarer fungerer fordi publikum kan samhandle med deg og hverandre. Tenk på å gi verdi, ikke salg. Lever utrolig verdi under webinaret ditt. Hvis du gir et tilbud på slutten av webinaret ditt, sørg for at det nettseminardeltakerne betaler i retur for verdien de mottar, er så attraktivt at de ikke kan gå glipp av tilbudet.

Øv på leveringen

Øv, øv og øv litt til. Vis nettseminaret ditt til noen venner og få deres innspill. Gjennomfør nettseminaret ditt så mange ganger at du er kjent med programvaren for både synspunktet ditt og deltakernes synspunkt. Øvelse gjør mester, så bli grundig kjent med webinarprogramvaren og manuset ditt før du går live.

Vær deg selv

Du er et unikt individ, og webinarer har en fantastisk måte å la personligheten din skinne gjennom. Vær deg selv, og ikke bare vil du føle deg mer komfortabel med å gi webinaret, men interaksjonen din med deltakerne i fremtiden vil være mer ekte, noe som vil knytte deg mer til publikum, slik at de ønsker å kjøpe fra deg og ikke konkurrentene dine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta