Hva er live videostrømming?

H

Live videostrømming og tilhørende teknologier blir stadig mer populære i disse dager. Dagene med kabel -TV som den viktigste underholdningskilden avtar sakte. Akkurat nå leter forbrukere etter alternative måter å bli underholdt og forbruke nyheter. En slik teknologi som nå utnyttes er live videostrømming. Husker du det kongelige bryllupet i år? Rundt tidspunktet for det kongelige bryllupet noterte leverandører av livestreamingstjenester en betydelig økning i abonnementene. Dette er et bevis på den fremtidige verdien av teknologien. For de uinnvidde, her er en grunnleggende forklaring på tjenestene og fordelene deres.

I streaming er det en sekvens av bilder i bevegelse, og disse bildene sendes online i komprimert form. Disse kan deretter sees umiddelbart når de kommer på skjermen. Dette er en kostnadseffektiv løsning for mange bedrifter og organisasjoner for å markedsføre sine produkter og tjenester online. Hvis live streaming er valgt, trenger ikke brukerne å vente til filen har blitt lastet ned 100 prosent. Når strømmen har begynt, kan brukere i den andre enden av linjen allerede se videoene og høre lydene.

Tenk på systemet som er vedtatt som on-demand, og du kan konsumere mediene du ba om når det kommer. For å dra nytte av teknologien trenger du et program som kan pakke ut og sende dataene til brukerens skjerm og til høyttalerne for lyddata. Det er to alternativer på s player som kan brukes til å motta og lette strømmen. Ett alternativ er å bruke spilleren som er installert på datamaskinen. Det andre alternativet er å bruke programvare lastet ned fra online. For tiden er den mest populære teknologien Microsoft Windows Media Technologies.

Den typiske videostrømmingen krever at forhåndsinnspilte videofiler streames online. Men det er tilfeller når filene kan distribueres gjennom direktesendinger. Dette er live videostrømming. Under en direktesending blir signalene konvertert til komprimerte signaler, og disse overføres ved hjelp av spesielle webservere. Bruken av disse serverne gir mulighet for multicasting som en fordel ved å kunne nå flere nettsteder samtidig. Det er ikke nødvendig å gå personlig til hvert nettsted. Det er så enkelt.

Live videostrømming gjør kommunikasjonen enklere. For å utnytte potensialet til teknologien fullt ut er det best å bli støttet med bredbåndsteknologi. Hvis budsjettet ditt tillater det, bør du vurdere å skaffe deg tjenester og råd fra en leverandør av live videostrømming.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta