Hva du trenger å vite om Scope Freak

H

En av de heteste trendene i sosiale medier i disse dager er direktesending. Det har vært flere nettsteder og programvare med live-streaming-tjenester før, men de fikk bare mye mer oppmerksomhet ved ankomsten av mobile enheter. Periscope leder pakken med mobilapper som først og fremst tilbyr live-streaming-tjenester. Det regnes som en spillveksler på det sosiale mediefeltet, for i motsetning til andre sosiale medier, fikk Periscope en million brukere på bare en kort periode. Det er mye brukt som det fremgår av at størstedelen av streamede videoer blir sett på en dag – mer eller mindre 40 millioner minutter. Men det er visse begrensninger for denne appen, og det er her Scope Freak kommer inn for å hjelpe.

Scope Freak er et skrivebordsprogramvareverktøy designet for Periscope -strømmer. Dette enestående programvareverktøyet ble lansert 28. desember 2015. Det er ment å hjelpe markedsførere på nettet i deres videoannonsering.

Skapere

Ali G og Marcus Lim er forfatterne av dette programvareverktøyet. De er det samme teamet som brakte Social Interest Freak og Social Lead Freak til mange online markedsførere som ønsker å få et forsprang i sine sosiale medier markedsføringsaktiviteter. Ali G skapte også andre effektive nettmarkedsføringsverktøy som 1st Place Penguin, Forum Fortunes, WP Mobile Assault, WP Time Trigger og WP Video Commando.

Slik bruker du programmet

Ved kjøp av programvaren kan den installeres på datamaskiner. Det er svært kompatibelt; faktisk fungerer det på MacBook, bærbare og stasjonære datamaskiner.

Du trenger bare å registrere deg for en gratis konto når programmet er installert. Grensesnittet til dette programmet er også ganske greit; du trenger bare å følge fire enkle trinn for å lagre livestreams.

Det første trinnet er å sette inn URLen til den streamede videoen. For det andre, velg målmappen for den nedlastede videoen. Det tredje trinnet tar tid fordi det er når strømmen lastes ned. I motsetning til flere programmer for nedlasting av videoer lar Scope Freak brukerne laste ned videoer på en rask måte. Den kan til og med laste ned tre timers strømmer på bare noen få minutter. En fremdriftslinje er plassert for å indikere prosentandelen av de nedlastede delene. Når alle råfilene er lastet ned, vil ordet ‘Ferdig’ vises nedover listen over råfilene. Det fjerde og siste trinnet er opplasting av den nedlastede strømmen til YouTube -kontoen din.

Fordeler

Noen av fordelene med å bruke Scope Freak er brukervennligheten, kompatibiliteten og den raske nedlastingsprosessen. Som antydet tidligere, er denne programvaren laget som hjelp til begrensningene i appen Periscope. Et av de vanlige problemene til Periscope -brukere er utløpet av strømmen etter 24 timer. Publikum som savnet live-streaming måtte se innen 24-timers grensen.

Med den nevnte programvaren trenger ikke både streameren og seerne å krype for å se innenfor 24-timersgrensen; de kan se når de vil så lenge de har lastet ned de streamede videoene. De kan også lagre videoene så lenge de vil og trenger. Brukere har muligheten til å redigere sine nedlastede strømmer ved hjelp av de nye redigeringsverktøyene for YouTube eller frakoblet videoredigeringsprogramvare.

Hvem trenger programvaren

Nedlastede videoer er av høy kvalitet. Det vil sikkert øke påliteligheten til online markedsførere som legger inn videoer av høy kvalitet på sine respektive e-handelsnettsteder. Markedsførere på nettet kan også tjene penger på videoene sine. De kan legge til annonser i videoene eller lenker til forskjellige salgssider.

Bloggere og nesten alle som har en enhet og Internett -tilkobling kan søke som tilknyttet programvaren. Prisen på programmet varierer fra $ 27 til $ 47. Prisen avhenger av pakken. Den grunnleggende koster $ 27 til $ 37 mens pro -pakken koster $ 37 til $ 47. Tilknyttede selskaper tjener 50% provisjon for hvert salg av programvaren.

Konklusjon

Antallet online markedsførere øker hvert år, og for å skille seg ut i denne mettede industrien er å bruke de siste trendene innen teknologi. Live-streaming via mobilapplikasjoner som Periscope er for tiden en av de heteste trendene i dag. For å maksimere potensialet i denne trenden, er Scope Freak utviklet. Med denne programvaren kan brukere laste ned og redigere videoene eller omfangene for å tiltrekke seg flere potensielle kunder og potensielle kunder til sine respektive online virksomheter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta