Fungerer webinarer?

F

Webinarer har muligheten til å bringe inn nye potensielle potensielle kunder fra hele verden, samt hjelpe deg med å engasjere publikum på en ny, mer personlig måte.

Hvis du ikke har prøvd å ha et webinar ennå, vil kanskje følgende grunner til å legge til webinarer i markedsføringsmiksen din overbevise deg.

Få kontakt med flere kunder

Akkurat som video deles mer enn tekstinnhold, nytes webinarer på et høyere nivå enn andre typer undervisningsmateriell. Webinarer føles mer personlige, selv om de faktisk kan tas opp og spilles av.

Etabler din ekspertise

Hvis du trenger en måte å bevise det du vet, er webinarer en fin måte å velge på. Å holde foredrag om det du vet har lenge vært en måte å vise autoritet på et emne, men å gjøre det på nettet er enda enklere enn å fly over hele landet for å gjøre det. Begge er morsomme og nyttige, men nettseminarer tilbyr noen fordeler i forhold til personlige arrangementer fordi du kan gjøre dem fra hvor som helst for hvem som helst hvor som helst.

Utvikle nye informasjonsprodukter

På grunn av muligheten til å ta opp webinarer, kan du bruke dem som fremtidige informasjonsprodukter. Ikke bare kan du selge innspillingen som den er, du kan også transkribere opptakene og gjøre dem om til e-bøker.

Inngangskostnadene er lave

Programvaren som er involvert kan være veldig dyr, men det er noen gode valg å bruke som ikke er så dyre, for eksempel Adobe Connect og GoToMeeting. Disse varierer i pris og funksjoner, så sjekk dem ut. Det finnes andre systemer også.

Engasjer publikum enkelt

Det er mange forskjellige typer funksjoner du kan bruke for å engasjere publikum, for eksempel muligheten for publikum til å stille spørsmål live under arrangementet, og muligheten til å overlate høyttalerkontrollene til en gjest. For ikke å snakke om muligheten til å dele skjermer og se videoer sammen og mer.

Enkel å gjenbruke

Opptaksevnen gjør webinarer enkle å gjenbruke. Gjør spørsmål om til blogginnlegg, del opp videoer til e-kurs, legg transkripsjonen av et webinar i bokform og mer. Himmelen er grensen; du kan til og med lage klipp til korte YouTube-videoer.

Flott måte å nettverk med andre

Selve webinaret, hvis du legger til en pause med et åpent chat-vindu, er en fin måte å nettverke med andre på. I tillegg vil forberedelsene til arrangementet, det å finne gjester og JV-partnere (joint venture) hjelpe deg med å nå ut til andre.

Det er ikke vanskelig å gjøre

Tro det eller ei, hvis du kan bruke nettbanksystemet ditt, eller Skype, har du den tekniske kunnskapen til å bruke hvilken som helst av webinarprogramvaren som er tilgjengelig. Planlegging og vertskap for webinarer er ikke kostbart, og de er heller ikke vanskelige å gjøre. Du vil få så mye mer ut av å være vertskap for webinarer og legge til webinarer i markedsføringsmiksen din at du vil lure på hvorfor du ikke begynte å gjøre dem tidligere.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta