Fordeler med livestreaming av matlagingsferdigheter på sosiale medier

F

Live streaming har blitt en ny forstyrrende grense i innholdsdelingsverdenen. Live streaming -hendelser lar flere mennesker fra hele verden koble seg til og se et arrangement som skjer i sanntid. Tidligere var muligheten til å koble til et stort publikum i sanntid kun og spesielt forbeholdt de store merkene og de som hadde penger til å gjøre det. Imidlertid har det i løpet av den siste tiden dukket opp flere og flere strømningsplattformer som gjør det mulig for flere og flere mennesker å bli involvert i direktesendinger til liten eller ingen kostnad. Millennial generelt fordøyer det meste av innholdet fra mobiltelefonene sine og er i stor grad store fans av livestreaming.

Matlaging forbinder mennesker på mange måter. Prosessen med å lage mat av bare ingredienser har vært et konsept som har begeistret mange i mange år, mange mennesker er lidenskapelige og ivrige fans av matlagingsprogrammer og flere og flere mennesker utvikler interesse for kringkaste videostrømming av deres favorittmatlagingsprogrammer på nettet. Fremveksten av direktesendinger har åpnet en ny grense for matlagingsprogrammer å utforske. Her er noen av fordelene med Live Streaming Cooking Skills på sosiale medier:

Bygg opp engasjement i sanntid

En stor ulempe med å bare lage en video og publisere den på nettet er det faktum at mens videoen pågår, er det lite eller ingen publikumsengasjement. Det handler egentlig om at du lager det du “TROR” at publikum vil like, legger det ut på nettet og bare håper de gjør det. Når du strømmer matlagingskunnskaper på sosiale medier, har du imidlertid fordelen av å kunne samhandle direkte med publikummet ditt. Under de fleste Live Streaming -matlagingsprogrammer er det vanligvis en kommentarseksjon som lar publikum gjøre observasjoner og bidrag mens timene pågår, i motsetning til bare å laste opp en video på nettet. Når matlagingskunnskaper streames på nettet, gir det publikum en interaktiv opplevelse der de ikke bare fordøyer en video, men de har et ord om hvordan videoen blir til.

Mer fokus

Livestreaming av matlagingskunnskaper gir betrakteren en slags hastverk. Et blunk og du kan gå glipp av en viktig detalj som kokken nevner, litt distraksjon, og du kan gå glipp av når kokken la inn sin “hemmelige ingrediens”. De fleste som ser på matlaging live stream har en tendens til å være mer fokusert og mindre distraksjon utsatt, dette gjør det lettere å formidle all informasjon som deles i videoen til publikum

Overvåking i sanntid

De fleste Streaming -plattformer lar deg overvåke engasjement. Det er vanligvis et sted som gir deg informasjon om hvor mange som ser den livestreamen på den tiden, og om det er en økning i seerne eller en nedgang. Når du er Live streaming hendelser å kunne overvåke publikumsbevegelser kan bidra til å gi bedre innsikt i publikums atferd.

Utnyttelse på flere plattformer

Noen år tilbake, hvis du ønsket å kringkaste et liveshow på flere kanaler samtidig, ville du ha måttet betale mye penger for å få det til. Imidlertid, med fremkomsten av Live Streaming på sosiale medier, kan du nå streame dine matlagingskunnskaper på flere plattformer og nå en større mengde mennesker enn du ville ha hvis du hadde streamet på bare én plattform.

Det har vært en massiv økning i antall kokker, kokker og til og med vanlige mennesker som har tatt seg til sosiale medier for å vise sine matlagingskunnskaper, fordelene er mange og er verdt prisen som er betalt for å kunne nå så mange mennesker.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta