Facebook Live for kirker og religiøse organisasjoner: Kirken din er nå åpen for verden

F

Facebook har blitt den dominerende livestreamingsportalen på internett i dag, og er et ekstremt effektivt verktøy for kirker og religiøse organisasjoner for å holde kontakten med sine mennesker. Dessuten har noen organisasjoner allerede profesjonelle studiooppsett, og dessuten er det relativt enkelt å komme i gang med Facebook Live -streaming som de fleste leverandører av live streaming -tjenester kan håndtere fra start til slutt.

Med dette nye og raskt voksende mediet er det mange overbevisende grunner til at kirker bør utnytte Facebook Live for tjenester og for å få kontakt med mennesker. Et økende antall mennesker går praktisk talt til kirken hver søndag via Facebook Live.

Trenger du hjelp med Facebook Live -strømmen din?

Facebook Live Streaming har kommet og er kommet for å bli. Noen kan mislike dette; noen kan omfavne det. Men det er ikke noe vi kan gjøre med det, bortsett fra å utnytte dette mediet for å nå et bredere publikum.

  • De fleste kirker bruker allerede plattformen-og hvis ikke, vil de være det snart.

  • Et økende antall mennesker går praktisk talt til kirken hver søndag via Facebook Live.

Utstyr, oppsett og integrering kan komplisere saker når du kobler til Facebook Live. Ikke hver kirke har budsjett, ressurser eller ekspertise til å utnytte kraften til Facebook Live til tjeneste. Noen profesjonelle webkasting tilbyr imidlertid rimelige alternativer som garanterer en profesjonell Facebook live broadcast-opplevelse.

Verden er din scene. Kringkast til det største publikummet i verden med kameraet i lommen, eller søk hjelp fra en live streaming -profesjonell med ekspertise på streaming på Facebook Live.

Vi kan levere tjenester av høy kvalitet til en lav pris fordi Facebook ikke krever noe gebyr for å bruke tjenesten. Gjør det selv ved å søke hjelp fra en teknisk kunnskapsrik venn eller leie en ekspert for å styre prosessen fra start til slutt. Unødvendig å si at du alltid vil spille en aktiv rolle, og gi den personlige interaksjonen og tilgjengeligheten som trengs for å betjene dine menigheter på nettet.

Facebook gjør dette enkelt fordi:

  • De fleste i menigheten din og potensielle medlemmer abonnerer på Facebook.

  • Live Reaction og kommenteringsgrensesnittet er veldig kjent.

Velkommen til The New World of Ministry:

Live streaming har gitt mange mennesker muligheten til å bli med på feiringen, og tilbyr aldri fleksibilitet for kirkegjengere.

Årsakene til at du velger å kringkaste kan være at du vil nå de som er syke eller skadet, som er for gamle til å gjøre det personlig eller folk som reiser som ønsker å fortsette å delta i sitt eget trossamfunn.

Du kan øke antallet aktive deltakere i kirkesamfunnet, og muligens til og med tilstedeværelsen av kirken ved å imøtekomme private tilbedere og medlemmer som sjelden deltar i mursteinskirken, men som ville se gudstjenestene fra komfort og privatliv til deres hjem.

Strekk din rekkevidde:

  • Utvid departementet ditt uten geografiske grenser.

  • Konverter besøkende til aktive medlemmer i kirken din.

  • Nå nåværende medlemmer og besøkende på nettstedet.

  • Øk donasjoner og tiende.

  • Minimer medlemsslitt.

Å arrangere en direktesending er også en flott løsning for oppsøkende til alle som ikke kan delta på grunn av vanskeligheter eller avstand. Det blir mer vanlig å se en gudstjeneste live når du er på sykehus eller når du bor i utlandet. ‘Snøfugler’ kan nå holde kontakten med sin lokale lokale kirke.

Med Facebook Live kan du kringkaste i opptil fire timer kontinuerlig, noe som gjør det godt egnet for selv utvidede tjenester.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta