Det er ting du ikke bør gjøre i podcasting

D

Podcasting er det raskest voksende kommunikasjonsmediet på planeten akkurat nå. Med dette skillet “prøver” mange mennesker å bli podcastere uten å tenke mye på hva de nyoppdagede lytterne kommer til å høre.

I stedet for å bare legge ut innhold for å gjøre det, planlegg episodene dine. Planlegg hva du vil si. Planlegg innstillingen du vil spille inn. Planlegg hvordan sluttproduktet vil høres ut for lytterne.

Med andre ord, kom til dette fra perspektivet til lytterne dine og ikke på bekvemmeligheten av at du bare gjør innspillingene.

For å hjelpe deg på dette området har jeg satt sammen en rask liste over noen vanlige feil nye podcastere vil gjøre når de går inn på dette nye kommunikasjonsmediet. Ved å ta hensyn til disse enkle tingene, blir podcastkvaliteten din bedre, og lytterne dine kommer tilbake for mer!

Ikke bruk en billig mikrofon! Selv om mange smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner har innebygde mikrofoner, må du være forsiktig hvis dette er kilden for innspilling.

1. Hold deg nær mikrofonkilden. Disse mikrofonene fanger opp mye bakgrunnsstøy. Jo lenger du er, desto mer bakgrunnsstøy kommer til å påvirke innspillingen.

2. Prøv å spille inn i et relativt rolig miljø for å maksimere mikrofonens evne til å bare ta opp stemmen din.

3. Prøv å oppgradere til en annen mikrofon så snart som mulig. En god USB -mikrofon er ikke så dyr og vil høres bedre ut enn datamaskinen eller smarttelefonmikrofonen.

Med mindre formålet med podcasten din er å understreke elementene i en direktesending (på type podcast), må du redigere hver episode.

1. Ikke publiser en episode uten noen form for introduksjon. Dette forteller deg publikum hva podcasten din handler om og hvem du er. Uten intro gjetter de bare om de vil lytte til showet ditt eller ikke. Oftest vil det være “ikke”.

2. Ikke publiser uten noen form for oppfordring til handling! Hvis lytteren din har holdt seg fast til slutten, kan du bruke denne tiden til å invitere dem til å “abonnere” eller “motta denne gratis ressursen” osv.

3. Hvis noen tar kontakt med deg, via kommentarer, e -post osv., Må du ikke ignorere dem! Hvis de har tatt seg tid til å nå ut til deg, betyr det at de ønsker å bygge et forhold uansett hva din nisje er. Hvis du er interessert i coaching eller noe lignende, er dette en veldig god grunn til å bygge det tillitsforholdet gjennom deres innsats for å nå ut til deg.

Bruk en god podcast -vert som støtter nedlastingstallene dine. Det er ingenting verre enn å prøve å være vertskap for podcasten din på ditt eget nettsted, og besøkende mottar sakte nedlastinger.

1. Nedlastningshastigheter kan variere fra nettsted til vert for nettstedet. I tillegg, hvis podcasten din virkelig begynner å få massiv trekkraft, har nettstedets vert mulighet til å senke tilgangen til nettstedet ditt! Dette vil føre til at du mister lyttere.

2. Ikke legg ut lange episoder med tanke på at dette kommer til å trekke flere lyttere. I denne verden er kortere bedre. Selv om det kan være mer tidkrevende for deg å lage 3 episoder på ti minutter enn en episode på 30 minutter, vil lytterne forbruke mer av innholdet ditt med de kortere versjonene. Hvorfor? Fordi de kunne høre på den ene episoden nå og de andre episodene senere.

3. Ikke la lytterne henge på slutten! Sørg for å bruke en god, sterk nærhet og fortell dem hvor du vil at de skal gå, og hva du vil at de skal gjøre videre. Dette er det som gjør en stor oppfordring til handling. Ved å inkludere dette i Outro, vil du se mer engasjement fra lytterne.

Bare ved å implementere disse raske strategiene, vil kvaliteten din bli bedre, og når podcasten din er oppdaget av en ny lytter, vil de ha mer av innholdet ditt. Mislykkes i disse områdene, vil det være veldig vanskelig å dyrke noen form for følge på lang sikt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta