De tre beste nettstedene for videostreaming: De beste alternativene til kabel -TV

D

De fleste nøler med å avslutte kabel -TV -abonnementene fordi de bekymrer seg for å gå glipp av favorittprogrammene sine. Dette bør imidlertid ikke være et problem, siden det finnes en rekke alternativer til kabel -TV -abonnementer. Noen ser på episoder på YouTube (selv om de er noen dager gamle). Andre går på nettet og prøver å finne nettsteder som tilbyr gratis live streaming av sine favoritt TV -programmer.

Ja, live streaming er det mest populære av alternativene til kabel -TV. De som har oppdaget dens underverker sverger til at det er den mest praktiske erstatningen til kabel -TV -abonnement. Mange er imidlertid fortsatt ganske forvirret over hva livestreaming virkelig har å tilby. Å vite hva som skjer når man streamer livevideoer (eller lyd) vil hjelpe deg med å forstå hva direktestrømming betyr.

En direktesending refererer til multimedia (som en video) som blir levert kontinuerlig til deg via en webserver. Selv om videoen fremdeles blir levert til datamaskinen din, kan du allerede se innholdet. Og du trenger ikke å laste ned hele innholdet bare slik at du kan se det. Du kan umiddelbart spille av video eller lyd.

For å se favorittprogrammene dine via direktesendingsnettsteder må du ha en god og jevn internettforbindelse. I tillegg bør du også ha en frittstående spiller eller en plug-in for nettleseren din. Du finner nettsteder på nettet som lar deg laste ned en spiller gratis. Du kan til og med velge blant de mest populære: Adobe Flash Player, Apples QuickTime, Microsoft Windows Media og RealPlayer. Sørg for at videokodeksen på PC-en eller Mac-en er oppdatert, slik at du kan spille av et hvilket som helst videoformat.

Det neste trinnet er å finne et godt nettsted for videostreaming. Det er mange av disse nettstedene, så du bør ta deg tid til å studere alternativene dine. Du har kanskje hørt om Hulu, Netflix og Ubuntu. Dette er bare tre av de mest populære streaming -nettstedene. Finn ut hvilken som vil fungere best for deg:

• Hulu – dette nettstedet for direktestrømming lar deg se filmer og musikkvideoer med full funksjoner i tillegg til favoritt -TV -programmene dine. Du trenger Adobe Flash Player for å streame videoer fra Hulu. Etter at du har åpnet nettstedet, finner du innebygde videospillere. Velg den som inneholder TV -programmet eller filmen du vil se. Livestreaming fra Hulu gjøres gratis med korte annonser som vises på videoene fra tid til annen.

• Netflix – betraktet som ledende i Internett -TV -nettverksindustrien, og blir brukt av millioner av seere fra forskjellige land. Med Watch Direct -funksjonen kan du se favorittprogrammene og filmene dine uansett hvor du er, så lenge du er koblet til Internett. Det første du må gjøre er å forberede den Netflix-klare enheten og koble den til TV-en. Sjekk din trådløse internettilgang og kontroller at den er god. Etter at du har åpnet Netflix -appen, vil enheten vise et sett med instruksjoner du må følge for å få tilgangskoden du trenger. Når du har fått koden, starter du Netflix -nettstedet og skriver inn koden. I løpet av få minutter kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte favoritt -TV -programmet eller filmen din.

• Ubuntu – selv om det først og fremst er kjent som et operativsystem, er mange også klar over at det tilbyr et vell av applikasjoner (gratis) som tar sikte på å gi datamaskinopplevelsen et hakk høyere. Ubuntu TV har et innebygd billettkontor som gjør det enkelt for deg å finne TV-programmet eller filmen du vil se. Alt du trenger er TV -en din, og du kan nyte en rekke underholdninger: TV (live og online), filmer og til og med personlige videoer. Videospilleren din må enten være Adobe Flash Player eller RealPlayer. Når nettleseren din er åpen, skriver du inn nettadressen til videoen du vil se, klikker på avspillingsknappen når videospilleren vises, og du er klar til å gå!

Hvis live videostrømming ikke er noe for deg, er det andre alternativer til kabel -TV du kan velge mellom. YouTube inneholder videoer av alle slag, så du kan bare finne det du leter etter der. Du kan også besøke nettverksnettsteder og se gamle episoder av favoritt -TV -programmene dine. Eller du kan gå den gammeldagse måten og kjøpe en antenne. Det er kanskje ikke et moderne alternativ, men det kan levere gratisprogrammene du ønsker. Og det er mye billigere enn kabel -TV -abonnementet ditt også!

Gledelig visning!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta