Business Podcast Marketing Case Study viser resultater

B

Business Podcast Marketing Case Case Study viser hvordan podcasting gir dramatiske resultater for klienten. Podcasting har et betydelig potensial for forretningsmarkedsføring. Hvis forretningspodcaststrategien og online synlighetsplan er riktig utført; podcasting har potensial til å være et markedsføringsverktøy som gir gode markedsføringsresultater.

De profesjonelle forretningsmarkedsførerne på marketingsherpa.com har nettopp gitt ut en ny casestudie med tittelen “Hvordan bruke en podcast til å markedsføre en hvitbok som genererer nye forretningssalgsledere”.
Denne casestudien handler om hvordan Bearing Point brukte podcasting for å promotere en white paper og så registreringsrater på over 30% mot tradisjonelle 10%. Dette er en økning på 200% i forhold til tradisjonelle markedsføringsteknikker.

Her er et kort utdrag: “Dunay var ikke sikker på om podcastene ville bli et hit eller ikke, spesielt ettersom hans viktigste utsikter har en tendens til å være ganske konservative. Så han rullet ikke ut trompeter og blinklys for lanseringen.

I stedet la teamet ut podcaster og kunngjøringer på flere relaterte nettsteder, inkludert http://www.Podblaze.com, http://www.FreshPodcasts.com, og iTunes (som alle for tiden promoterer podcaster gratis.) De rullet også ut en pressemelding og en e -postmelding til huslisten. Deres første podcast ble lansert stille 29. juli 2005.

RESULTATER

Glede og jubel! Hundrevis av ledere lastet ned podcaster. Dunay hadde håpet at 10% av podcastlytterne ville svare på nedlastningstilbudet. I stedet gjorde 30% … “

Dette er et godt eksempel på hvordan markedsføringspersonell bør og kan bruke podcasting for å hjelpe virksomheten sin. Dette er fremtiden for podcasting, Podcasting kommer til å bli et markedsføringsverktøy som kommuniserer, utdanner og driver lyttere til handling. I dette tilfellet var handlingen å laste ned en hvitbok og effektivt generere kundeemner.

Jeg har prøvd å informere forretningsmarkedene om denne trenden de siste 9 månedene. Jeg diskuterte nettopp dette scenariet i en Podcasting White Paper som ble utgitt for noen måneder siden. Les hele casestudien på http://www.MarketingSherpa.com

Erfarne profesjonelle online markedsførere som har kompetanse innen podcastproduksjon, strategi og synlighet som f.eks http://www.LeveragedPromotion.com kan hjelpe virksomheten din med å oppnå de samme resultatnivåene. Bare å lage en podcast i et tomrom er feil strategi. Sørg for at du oppnår maksimal eksponering for podcastene dine, slik at de kan levere målbare markedsføringsresultater.

Copyright 2005 Rodney Rumford

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta