Bruke smarttelefonen til å ta opp podcasten din

B

Podcasting skal være enkelt og enkelt å gjøre. Teknologien som er involvert er ikke mye mer enn blogging pleide å kreve. I lang tid var det ingen enkel måte å spille inn en podcast på farten, i hvert fall til smarttelefoner ble det populære gå -elementet i tilpasning av podcastteknologi!

Det kan være tider hvor en smarttelefon er alt du vil ha med deg for opptak! Spesielt hvis du er til “live and on the scene” -type innspillinger (ligner en nyhetsreporter). Noen podcasters nisje er å spille inn i live omgivelser (restaurant, ballpark, etc.). Smarttelefonen fyller bare det spesielle tomrommet der noen ikke vil sitte fast i studio eller rom bak en mikrofon og datamaskin.

Trenger du å få et live interaksjon registrert? Bare bruk en smarttelefon. Trenger du lyd for å lage en video? Med smarttelefonen kan du registrere det du trenger. Vanligvis har du mobiltelefonen din med deg, og mobiltelefonselskapene har gjort en innsats for å imøtekomme lydopptakskvalitet gjennom telefonen.

Advarsel: Mikrofonen på mobiltelefonen vil ta opp mye støy fra omgivelsene. Du må holde mikrofonen nærmere deg for å sikre god kvalitet. Hvis du gjør et intervju med innspilling, kan du flytte mikrofonen på telefonen mellom deg og gjesten din mens du snakker (som om en nyhetsrapport ville forskyve mikrofonen deres frem og tilbake). ELLER, hvis det er i et rolig miljø, legg det på bordet (ikke mer enn 1 fot fra hver person).

Det pleide å være ganske standard at en podcast bare ble spilt inne (et ganske rom eller studio). Men med de oppgraderte funksjonene på moderne smarttelefoner kan du faktisk “slå veien” for podcastopptakene dine og fortsatt ha en podcast av god kvalitet!

Alt du trenger er:

Smarttelefonen din

Selv om en USB -mikrofon og hodesett kan komme godt med, er den grunnleggende enheten tilstrekkelig. Men hvilken applikasjon vil du bruke til å spille inn podcasten din, redigere den og publisere den?

Anchor er en av appene du kan bruke til å lage en podcast. Jeg bruker ikke Anchor personlig, men jeg kjenner flere som gjør det. Anchor begynte med sitt eget “økosystem” med kort lyd som en populær plattform. Men en forenklet prosess for innspilling, behandling og publisering av podcaster er nå det de er kjent for.

Anchor tar deg rett til innspillingssiden når du åpner appen (når du har opprettet en pålogging, selvfølgelig). Trykk på en knapp for å ta opp, løft telefonen og begynn å snakke inn i mikrofonen. Du kan spille inn mens du er på farten eller mens du sitter ved skrivebordet ditt. Det er opp til deg. Du kan slå sammen bakgrunnsmusikk, etc. for den spesielle effekten.

Anker legger også til en funksjon som mange synes er ekstremt nyttig. Du kan også få andre til å ringe til podcasten din via telefon. Du kan deretter slå sammen begge samtalene i podcastopptaket ditt! Det gir deg en måte å gjøre et intervju på!

Jeg har brukt Apple -smarttelefonen min til å ta opp lyd som jeg senere konverterte til en podcast. Jeg lastet den ganske enkelt ned til datamaskinen min og foretok de nødvendige redigeringene (som intro og outro, etc.). Brukte deretter den innspillingen i podcasten min.

Ta opp podcasten din ved hjelp av hodetelefoner

Husk at hvis lyden støter på trommehinnene til lytterne umiddelbart, vil de ikke henge veldig lenge for å høre den fantastiske podcasten din! Gjesten du snakker med har kanskje ikke den beste mikrofonen, men så lenge du (verten) høres skarp og tydelig ut, vil seerne kunne overse dårlig lyd fra gjestedelen.

En del av å lage et flott opptak er ved å eliminere distraherende støy under innspillingen. For å hjelpe med dette, anbefaler jeg definitivt å bruke et sett med hodetelefoner. Uansett om du spiller inn på smarttelefonen eller i studio, er etter min mening hodetelefoner et must. Det hjelper til med å eliminere tilbakemeldinger fra telefonen eller datamaskinens høyttalere under innspillingen. Hvis du bruker hodetelefoner, selv med smarttelefonen din, får du mye mer profesjonell lyd med minimal innsats eller kostnad.

Hvis du bruker en smarttelefon “på stedet”, kan du prøve å velge et område som reduserer mye bakgrunnsstøy som kan distrahere til lytterpublikummet ditt. Når du spiller inn hjemme, kan det være lurt å sette et “Ikke forstyrr” -skilt på døren for å unngå at noen utilsiktet kommer inn under innspillingen (selv om vi ikke kan garantere at små barn vil være oppmerksom)! Vi foreslår at du kjøper et refleksjonsfilter hvis du vil ha en bedre lydkvalitet hjemme. For å fjerne ekko kan disse monteres rett bak mikrofonen, noe som gir lyd i studiokvalitet til opptakene dine.

Noen mennesker vil spille inn i et skap. Lydkvaliteten er sterkt forbedret fordi klærne forhindrer mye ekko fra flate vegger som kan oppstå i et normalt rom. I opptaksrommet mitt har jeg plassert lydfliser på veggene for å eliminere ekkoeffekten (men jeg tar opp hver eneste dag, og dette rommet brukes bare til innspillinger).

Noen mennesker vil spille inn podcaster mens de sitter inne i et skap. Lydkvaliteten er mye bedre enn innspilling i et åpent rom. Klærne som henger i skapet forhindrer mye ekko fra flate vegger som kan oppstå i et normalt rom. I opptaksrommet mitt har jeg plassert lydfliser på veggene for å eliminere ekkoeffekten (men jeg tar opp nesten hver eneste dag, og dette rommet brukes bare til innspillinger).

Kort sagt, smarttelefonen din har et helt innspillingsstudio verdt teknologi allerede! Disse funksjonene kan hjelpe deg med å få den profesjonelle lyden uten behov for et høyteknologisk studiooppsett!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta