Bruke en podcast for coaching

B

Coaching er en prosess som gjør at du kan hjelpe en person eller en gruppe mennesker til å evaluere og få en solid oppfatning av hvem de er, hva som er viktig for dem, deres styrker, deres svakheter og hjelpe dem med å nå sine mål. En god trener vil hjelpe dem med å overvinne utfordringer, hjelpe dem med å gjenkjenne alternativer som er tilgjengelige for dem, og handlingen som skal iverksettes for å utføre endringene de ønsker å oppnå i livet eller arbeidet. Podcasting er en fin måte å hjelpe mange mennesker i din nisje ved å registrere treningen din.

Vekten av coaching er bygget på konseptet med treneren som gir kunnskap til praktikantene. Coaching fokuserer på å hjelpe mennesker med å være ansvarlige for å identifisere målene sine, vurdere deres styrker og utviklingsområder og identifisere deres løsninger for å komme videre. Dette oppnås ved at treneren stiller tankevekkende spørsmål, gir veiledning for å hjelpe en person eller gruppe med å utforske, reflektere og ta gode beslutninger.

Podcasting kan gjøre arbeidet med å coache en person eller gruppe mennesker enkelt og tidsbesparende. Podcasting fungerer som en utmerket plattform for å dele viktig informasjon om emnet eller fokusområdet du spesialiserer deg på. Muligheten til å dele denne informasjonen til et bestemt publikum øker relevansen til podcasten din.

Du kan lage en podcast for å gi viktig informasjon og tips periodisk eller episodisk. De mest vellykkede podcaster er de som gir verdi og publiserer innhold på en konsekvent basis. Dette gjør at lytterne kan bli vant til å motta nedlastinger på en konsekvent basis.

Selv de som ennå ikke er dine private kunder, men som er interessert i ditt fokusområde, kan få verdi fra podcaster. Dette vil tillate dem å trekke fra rikdommen av din kunnskap på et bestemt felt, bygge et forhold og muligens oppsøke deg for et høyere nivå av coaching.

Ulike måter å bruke podcasting på for coaching

1. Du kan bruke podcasten din til å dele informasjon med dine eksisterende kunder.

Podcasten din inneholder viktig informasjon om coachingemner eller tips du ønsker å dele med dine eksisterende kunder. Dine “eksisterende klienter” kan være de kundene du er godt kjent med og har fulgt deg lenge. Andre klienter er de som har registrert seg og betaler for coachingen din. Noen andre kan bare ha gratis tilgang.

En fin ting om podcaster, du kan opprette en privat podcast -lenke og fortsette å sende relevant informasjon til betalende klienter. Bare de i treningsprogrammene dine på høyere nivå vil få den private podcast -lenken og få tilgang til innholdet.

2. Du kan bruke podcaster til å dele informasjon med de som er interessert i din nisje.

Du kan ha generell kunnskapsinformasjon tilgjengelig for gratis tilgang på den offentlige lenken. Dette lar deg tilby verdi til de som søker etter svar. Hvis du gir stor verdi under den gratis lenken, vil du få dem til å lure på “Hvor stort er det betalte innholdet hvis dette er det som tilbys gratis?” Dette vil flytte folk fra gratis podcast til ditt private coaching -program.

Fordeler med podcasting for coaching

1. Podcasting for coaching er effektivt for å lagre opplæringsmateriell og informasjon. Dette gjør at den kan være lett tilgjengelig når det er nødvendig, enten for trening eller for å sende til en ny klient.

2. Dette opplæringsmaterialet er tilgjengelig for kundene dine for å laste dem ned på sine mobile enheter, vanligvis i mp3 -format. Det gir også din klient eller publikum tilgang til læringsressursene hvor som helst, når som helst, med minimal innsats.

3. Med podcasting kan du skille innholdet ditt. Du kan ha noe innhold som bare er tilgjengelig for dine private klienter. Gjennom podcast -innstillingene kan du angi at noe innhold skal være åpent for alle og annet innhold som bare privat lenke. I hovedsak gir podcasting deg mulighet til å ha kontroll over personvernet til innholdet ditt.

4. Podcasting utrydder bekymringen og angsten til kundene dine hvis de går glipp av et live coachingmøte. De vil kunne høre alt du delte i treningsøkten etter timen.

5. En av fordelene med podcasting er oppmerksomheten den tiltrekker seg. Det kan være vanskelig for noen klienter å bruke 20 minutter på å lese en artikkel eller se på en video. Det er fordi disse formatene krever klientens fulle oppmerksomhet, ettersom de trenger å sitte tålmodig og gjøre bare en ting. Med podcasting kan klienten din lytte til deg mens du gjør andre ting.

Mange profesjonelle trenere har slått til podcasting som en enkel og effektiv måte å vokse coachingvirksomheten sin og holde kontakten med sine eksisterende kunder. I tillegg kan podcasten også brukes til å trekke inn fremtidige kunder. Podcasting og coaching fungerer sammen som en hånd i en hanske!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta