Alternativer for online streaming for uinformerte

A

Vær snill. Spole! er et uttrykk som er så arkaisk og fremmed i dagens verden av Blu-rays, Video on Demand og online streaming at det for de fleste i denne generasjonen er meningsløst. La oss tenke på hvor godt den setningen pleide å være hvis du var i nærheten for å oppleve det klumpete, rektangelet som er et VHS -bånd. Underholdningen din var basert på stasjoner til den lokale Blockbuster -videoen for å sjekke de nyeste utgivelsene eller gamle favorittene. Jeg husker selv hvor mye jeg pleide å riste på min yngre brors nerver fordi jeg “bortkastet” min ene leie på Child’s Play for 10. gang. Hva kan jeg si? Jeg elsket dritten som skremte meg som barn. Så etter hvert som årene gikk, gikk vi videre fra fysisk sjekke filmer til betal-per-visning av VOD fra hjemmet vårt, til det som nå er den vanligste underholdningskilden, umiddelbar online streaming og umiddelbar nedlasting.

For å kunne streame filmer og TV -programmer umiddelbart fra sofaen din er det som har gjort online streaming til en vellykket virksomhet. I tillegg til at det er praktisk, kan du praktisk talt se hvilken som helst film eller TV -serie du vil ha innen få minutter. Tenk på når du møtte opp i en videobutikk og filmen du ønsket å leie allerede var sjekket ut. Enten hadde de ikke nok eksemplarer, eller så var det en ny utgivelse, og alle ville se den. Online streaming eliminerer dette problemet. Det du står overfor er beslutningen om hvilken tjeneste som passer best for dine behov.

La oss starte med Netflix. Denne populære online streamingtjenesten er et abonnement basert på tre planalternativer: Basic, Standard og Premium. Alle alternativene tilbyr ubegrenset streaming av filmer og TV -programmer til en pris av $ 8 til $ 12 i måneden, med ekstra mulighet for å legge til DVD -utleie. Det er enkelt å se Netflix når du har tilgang til den når du er på farten via smarttelefon og nettbrett, eller hjemme via den bærbare datamaskinen eller videospillkonsollen, for eksempel Xbox One. Netflix har tusenvis av alternativer for film og TV -programmer, og legger regelmessig til nye filmer for å tilby abonnenter mer av det de vil. Med denne tjenestens popularitet har Netflix til og med forgrenet seg og produsert sine egne TV -serier kjent som Netflix Originals, for eksempel suksessen Daredevil, som hadde premiere i april i fjor.

Et annet topp alternativ er Amazon Prime Instant Video. Dette alternativet er en fordel ved å være Amazon Prime -medlem. Et Amazon Prime -abonnement er $ 100 per år, $ 8,25 per måned, noe som ender opp med å bli en god verdi, spesielt hvis du handler ofte på Amazon. De bærer nesten nøyaktig de samme filmene som Netflix og har også egne produserte programmer kalt Amazon Studio Exclusives. Visningsmulighetene er også like, og Amazon Prime Instant Video er tilgjengelig på andre enheter, så vel som Amazons brann -TV. En fordel i forhold til Netflix er muligheten til å leie filmer som ikke er gratis via Prime, i tillegg til å kunne kjøpe filmer som lastes ned umiddelbart til kontoen din. Dette gir deg et bedre utvalg på områder der Netflix kan mangle.

Hvis Netflix og Amazon Prime Instant Video er på toppen av filmstrømmespillet, så dominerer Hulu Plus når det gjelder streaming av TV -programmer. For $ 7,99 per måned har Hulu Plus en bedre TV -programkatalog enn de to foregående strømmetjenestene, og tilbyr fortsatt noen få filmer i full lengde. Denne abonnementstjenesten er for de som liker å se på eldre programmer, så vel som de som for tiden sendes i sanntid. Hulu Plus legger ut nye episoder med programmer som spilles for tiden dager eller noen ganger timer etter at den nettopp har blitt sendt på TV. Det gir deg muligheten til å se showene dine senere, eller lar deg ta igjen når du kommer bak. Hulu Plus er et godt tilleggsabonnement å legge til i de to foregående abonnementene for å gi deg mer mangfold i valgene av TV -programmer.

Avhengig av om du har en iPhone eller kjører et Android -system, kan du også åpne noen alternativer for nedlasting av innhold. De er kanskje ikke de mest populære alternativene eller de billigste, men de har et stort utvalg til omtrent samme pris. iTunes og Google Play-butikkene tilbyr både nyutgitt og eldre materiale og er betal-per-innhold, leie eller kjøpe. YouTube har også gått inn på området for å leie eller kjøpe filmer.

For meg selv, og jeg er sikker på at mange andre, har online streaming og umiddelbar nedlasting forandret måten jeg får innholdet jeg vil ha. Ikke lenger forlate en videobutikk eller Redbox -kiosk med tomme hender, eller forlate husperioden min. Det er alt på fingertuppene. Hvem skal si at jeg i fremtiden ikke kan streame filmer umiddelbart i en bil som kjører selv? Det ville sikkert gjøre de lange pendlene mye mer utholdelige.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta