Å ha en samtale gjennom podcasting

Å

På internett er det så mye skriftlig materiale at det kan være skremmende. For folk som lider av kunnskapsoppbevaring, er lydinnhold en velkommen pause. I tillegg lytter 80% av individene til hele eller mesteparten av hver episode, mens den gjennomsnittlige leseren bruker bare 37 sekunder på å lese en artikkel!

Å utvikle en følelse av forbindelse blant dine følgere oppmuntrer dem til å føle en tilhørighet, som om de er på rett sted til rett tid. De vil ha et ønske om å henge rundt fordi du gir dem informasjonen de ønsker å høre, og du får dem til å føle at de investerer kvalitetstid på å gjøre det.

Podcaster er en av de beste måtene du kan produsere innhold for de som følger deg. De kan følge med på sosiale medier eller folk som følger deg profesjonelt. Og fordi folk hører på podcaster mens dagen går, er det som om du har en hel diskusjon med dem personlig på sin tid. De trenger ikke sette av en spesiell tid for å høre deg (for eksempel radio eller fjernsyn). Faktisk, for meg uansett, føler jeg at jeg snakker direkte til en person mens jeg gjør innspillingen min. Jeg prøver å få lytteren til å føle at vi sitter ved et bord og tar en kopp kaffe og en god samtale!

Podcaster er også en fin måte å formidle din personlige historie. Bare sørg for at du bruker litt tid på å samhandle om deg selv og reisen din, og gjøre det til en form for diskusjon med lytterne. Prøv å tenke på og diskutere ting de kunne stille som oppfølgingsspørsmål hvis de virkelig satt overfor deg. Når du svarer dem, føler de en større forbindelse med deg. Det er nesten som om du “leser tankene deres” i samtalen.

Prøv å forbedre forbedret kommunikasjon med lytterne

Det er virkelig ingen magisk kule for å bli en god podcaster. Det handler egentlig om å sikre at du kommuniserer direkte til publikummet ditt og forstår identiteten deres som person og ikke som gruppe. Derfor understreker jeg overfor coachingklientene viktigheten av å identifisere hvem de vil snakke med. Ikke en gruppe, men en person.

Sosiale medier vil hjelpe deg med å utvide podcasten din og sørge for at den kommer foran den riktige gruppen mennesker. Men husk, du snakker alltid til personen, ikke til gruppen. Vi snakker om at alt du gjør på sosiale medier virkelig er knyttet til interaksjon. Det er det algoritmene for sosiale medier -plattformen søker etter. Selv om du prøver å koble deg til en gruppe mennesker, ønsker publikummet å få kontakt med en person. Den ene personen er deg!

Prøv å sette av tid til hver dag hvor du kan bruke 10 til 15 minutter på å samhandle med lytterne dine på sosiale medier. Publikum vil elske å høre fra deg personlig fordi det høres ut som om de virkelig etablerer en forbindelse. Bruk denne tiden til å stille spørsmål, svare på spørsmål og få tilbakemeldinger. Skap spenning i det du gjør; annonsere virksomhetene eller tjenestene du kan tilby; invitere gjester til å delta eller tilby å besøke en organisasjon eller tjeneste (menighet eller online); oppfordre dem til å gi tilbakemelding; overtale dem til å registrere deg eller abonnere på podcasten din; ha en spesiell gave du kan gi dem og oppfordre dem til å “få tilgang til den gratis.”

Når de godtar gaven din, må du sørge for at du kan fange e -posten deres, slik at du kan holde kontakten enda mer gjennom personlig e -post. Dette hjelper deg å koble til og holde en diskusjon med dem på en løpende måte, noe som gir verdi til dem, og de kan til og med kjøpe ytterligere tjenester fra deg.

Til slutt kommer du til å ha mye mer innvirkning hvis du tar en strukturert prosess til podcasting enn om du bare ser på det på en måte der det ikke er nok plass til alles podcast. Statistikk har vist at de fleste som lytter til podcaster faktisk lytter til flere podcaster hver uke. Du vil se fremgang og vekst i podcaststatistikken din hvis du gjør det riktig, og du har dialogen som kommuniserer direkte til publikummet ditt på måter som også vil hjelpe dem med å oppnå sine drømmer og mål.

Det hele begynner imidlertid med å ha en samtale. Det er der du, som podcast -profesjonell, skal kunne skinne!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta