9 grunner til å bruke en podcast for innholdsmarkedsføring

9

Å lage nyttig innhold for publikummet ditt er jobben nummer én når det gjelder å lage din innholdsmarkedsføringsstrategi.

En enkel måte å lage mer innhold på er å starte en podcast. Podcaster er nyttige fordi de gir publikum en ny måte å få kontakt med deg og bli kjent med deg. I tillegg kan du etablere deg som en bransjeleder, noe som gjør innholdsproduksjonen nyttig for publikum og deg. Det er en vinn-vinn.

1. Få kontakt med publikum på et nytt nivå

Når du er vert for en podcast, vil du koble deg til publikummet ditt annerledes enn om du bare har en tekstdrevet blogg. Du kan snakke med dem mer direkte og vise din personlighet bedre, og du kan koble deg til dem lenger og uansett hvor de er.

2. Publikum kan lytte mens du er på farten

En virkelig fantastisk funksjon om podcaster er at publikummet ditt kan lytte til podcasten din hvor som helst og når som helst. De kunne lytte mens du løp, mens du rengjorde huset, kjørte i bilen eller andre steder. Du kan være sammen med dem regelmessig mens de lever sine liv.

3. Du kan dele lengre innhold med publikummet ditt

Når publikummet leser et blogginnlegg, vil de ikke holde seg mesteparten av tiden hvis innlegget er for langt. Men når du har en podcast, vil de lytte til nyttig informasjon i mye lengre tid enn de vil bruke på å lese. Du kan enkelt ha en time lang podcast. Du kan gi mye informasjon på en time.

4. Intervju Movers and Shakers

Bransjeledere liker å bli intervjuet på podcaster. Hvis du har en passende nisjepodcast, kan du invitere dem til å bli intervjuet på showet ditt. Når du blir kjent med og får kontakt med ledere som dette, begynner du å bli sett på som en leder. Noen kaller det “Oprah -effekten”.

5. Bli invitert til flere arrangementer for å snakke

Når du holder deg til podcasten din på en god timeplan og gir underholdning, informasjon, engasjement og nyttig informasjon til publikum mens du tar kontakt med bransjeledere, vil du legge merke til at du til slutt begynner å bli invitert til å snakke på arrangementer og på andre podcaster. Dette vil bygge publikummet ditt større og raskere.

6. En flott måte å gjenbruke innhold på

Hvis du sitter fast for innholdsideer, vil en podcast avslutte alt det. Når du oppretter enda en podcast, vil den bli fôr for blogginnlegg, eCourses og annet innhold hvis du bruker den på nytt. I tillegg kan du bruke innholdet du allerede har til podcasten din.

7. Skill deg fra konkurrentene

Det er langt flere blogger enn det er podcaster. Mer enn sannsynlig er det ikke så mange som har blogger og podcaster. Dette vil få deg til å skille deg ut mot konkurrentene dine og hjelpe deg med å hoppe foran.

8. Du gir virksomheten din en stemme

Du har sikkert hørt at du må finne din “forretningsstemme”, men noen ganger kan det være vanskeligere enn du tror. Men hvis du har en podcast, blir personligheten din på podcasten din virksomhets stemme.

9. Det er enkelt å komme i gang (og billig)

I dag krever det ikke mye penger å starte en podcast som høres superprofesjonell ut. Det meste av teknologien er sannsynligvis allerede på mobiltelefonen din. Men det beste er å starte, og bygge derfra når du føler at du trenger mer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta