7 strategier for å skape vellykkede virtuelle møter

7

Hvordan lage et vellykket virtuelt møte.

Å skape et vellykket virtuelt møte er en kunst, og mange ulike elementer må brukes for å optimalisere opplevelsen og skape engasjement for de ansatte. Etter å ha levert virtuelle presentasjoner med suksess siden 2006 har jeg identifisert 7 strategier for å skape vellykkede virtuelle møter.

7 strategier for å skape vellykkede virtuelle møter

  1. Lag en detaljert oversikt, gjør leksene dine.

Organisasjon er hjørnesteinen i å skape et vellykket virtuelt møte. Ved å lage en detaljert oversikt, inkludert øvelser, avstemning og spørsmål og svar planlagt på forhånd, vil du kunne holde deltakerne engasjert og på temaet.

Det er viktig å ha en retningslinje for å sikre at alt viktig innhold er dekket. Det er også viktig å utforme følgemateriell for ansatte for å støtte den virtuelle opplæringen lenge etter møtet er over.

  1. Forstå målene og objektive resultater av møtet.

Når du planlegger ditt virtuelle møte, er det viktig å ha en klar forståelse av hva de primære målene og målene er for deltakerne. Når du lager møteplanleggingen med ledergruppen, vil du bedre forstå hva som må oppnås.

Dette vil holde deg fokusert på materialet all interaktivitet og engasjement som er nødvendig for å oppnå enestående resultater!

Hvis teamet ditt trenger å lære spesifikke ferdighetssett under det virtuelle møtet, kan du inkludere øvelser, diskusjonsemner og eksempler fra den virkelige verden som kan hjelpe dem å utvikle disse ferdighetene.

  1. Sørg for å kommunisere detaljer om møtet/treningen i god tid.

Det ble sagt at “lykke er når forberedelse møter mulighet”. Hvis du vil ha full deltakelse og engasjement fra teamet ditt for det virtuelle møtet, må du forberede deg. Sørg for å hele tiden kommunisere detaljene om møtet og fordelene til deltakerne for å møte opp.

Siden så mange av oss opererer eksternt og sender ut påminnelser, vil e-poster og inkludere detaljene i bedriftens nyhetsbrev og meldingstavle bidra til å sikre full deltakelse.

  1. Gjør det enkelt å få tilgang til.

Det virtuelle møtet ditt skal være lett tilgjengelig, selv for teammedlemmer som ikke er teknisk kunnskapsrike. Tilgang og navigering skal være enkel og grei, og alle bør vite hvordan de logger på systemet for å delta på live-arrangementet eller webinaret.

Et annet alternativ er å ta opp det virtuelle arrangementet og laste det opp til selskapets nettside for fremtidig referanse eller for de som har gått glipp av live-arrangementet. I tillegg kan noen selskaper foretrekke en innspilt versjon for å sikre at det ikke er noen teknologiske feil for live-møtet deres.

  1. Inkluder meningsmåling, spørsmål og svar og interaktivitet for å øke engasjementet

Oppretting av et virtuelt møte eller arrangement forbedres alltid når avstemning, spørsmål og svar-muligheter og deltakernes interaktivitet er inkludert. Mange ganger, bruk av grupperom og forhåndsplanlagt interaktivitet driver oppbevaring og sikrer en positiv opplevelse og resultater for deltakerne.

  1. Oppmuntre og fremme gruppesamarbeid på sosiale medier.

Sosiale medieplattformer som Facebook og LinkedIn kan være verdifulle verktøy for å støtte samarbeid og diskusjon før, under og etter arrangementet.

Underholdende spørsmål fra folk som er på plattformen eller ser på direktesendingen forbedrer møtet og oppmuntrer og motiverer deltakerne til å samarbeide lenge etter at arrangementet er over.

  1. Unngå overbelastning av informasjon.

Når du leverer et virtuelt møte, er det lett å ønske å pakke 25 pund med informasjon i en 5-kilos pose. Det er en feil! Prøv å holde øktene så korte som mulig og ta med kun den informasjonen som er nødvendig. Det er viktig å fortsatt ha det gøy å holde deltakerne engasjert mens de holder seg til temaet. Jeg tror at hvis du følger disse syv strategiene for å skape vellykkede virtuelle møter, vil du finne at deltakerne dine er mer engasjerte, motiverte og produktive, selv om de opererer eksternt.

Siden 2006 har Dr. Rick med suksess levert virtuelle programmer for sine klienter i USA, Sør-Amerika, Asia og Europa. De Løsningsorientert virtuell opplevelse™ er en unik og kraftig prosess designet for å levere fenomenale resultater, teamet ditt vil være svært fokusert oppfrisket og re-energisert for å betjene kundene dine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta