5 fordeler med podcasting vs. Blogging

5

Når de oppretter et nettsted eller ny virksomhet, tenker mange gründere umiddelbart på å lage en blogg der de kan markedsføre nye produkter og tjenester. Imidlertid er ikke blogging nødvendigvis den beste måten å gjøre det på, selv om det å ha en blogg er et viktig aspekt av et hvilket som helst nettsted.

Her er fordelene ved å bruke podcasting for å nå ut til dine besøkende.

1. Det er personlig og ekte

En av grunnene til at podcaster kan være mer effektive enn blogginnlegg, er fordi de virker litt mer virkelige. Videoer og lydopptak i motsetning til tekst skrevet på en skjerm appellerer ofte til mange mennesker, og det er også lettere for folk å sette på en video mens de lager mat eller gjør noe annet. Å se noen snakke i en video eller lytte til noens stemme i et lydopptak kan være mer effektivt siden du kan formidle flere følelser, for eksempel tonefall eller ansiktsuttrykk.

2. Det er praktisk for mennesker

Lytterne dine trenger ikke å være online når du legger ut podcasten – de kan se den senere og følge med. Dette gjør det praktisk for både deg og lytterne, siden du kan lage og legge ut innhold når du vil, og de kan lytte eller se på podcasten når de er gratis.

3. Det er enkelt å gjøre

Det er ikke noe komplisert med å lage en podcast. Alt det innebærer er et kamera eller en smarttelefon for å ta det opp på og en tilkobling for å laste det opp til internett og legge det ut på nettstedet ditt. Du kan lage videoer uansett hvor du er i verden, og så lenge du har en Wifi -tilkobling, kan den lastes opp umiddelbart.

4. Det er enklere enn et blogginnlegg

Å lage en video eller ta opp for podcast -serien din kan være enklere enn å lage et blogginnlegg, siden du ikke trenger å bekymre deg så mye for å gjøre stavefeil. Siden du snakker i stedet for å skrive, kan du si mer på kortere tid og bekymre deg mindre om du har stavet noe feil eller savnet et komma her og der.

5. Videoer er mer tiltalende på sosiale medier

Hvis det er en lenke til en artikkel og en lenke til en video, vil flere bli tiltrukket av videoen enn artikkelen. Dette er fordi videoer er mer visuelt tiltalende for de fleste sosiale medier -brukere, noe som betyr at nettstedet ditt vil få flere klikk, besøk og interesse.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta